Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Trægreb i eg, valnød og sortbejdset

Trægreb i eg, valnød og sortbejdset giver dig muligheden for at byde naturen velkommen indenfor i dit hjem. Hos Grebkompagniet har vi et stort udvalg af trægreb til køkkenlåger og skuffer i en række forskellige træsorter som valnød, eg (lakeret og ubehandlet) samt sort bejdset, der vil bidrage med hver deres unikke udtryk i hjemmet.

Med greb træ er træets naturlige look så vidt muligt bevaret, hvilket giver et autentisk look, der vil fungere som et frisk pust til enhver boligindretning. Træknopper og køkkengreb træ bliver kun smukkere med årene, og de vil derfor være en bæredygtig investering, som du kan have glæde af dag efter dag i mange år frem.

Bring naturen ind i din boligindretning

På vores greb træ stræber vi efter at bevare træets naturlige udseende så vidt muligt. Dette resulterer i autentiske og smukke greb, der fungerer som et frisk pust i enhver boligindretning. Det naturlige look af trægrebene skaber en forbindelse til naturen og tilføjer varme og karakter til dine køkkenlåger og skuffer.

Opdag Naturens Skatte

Hvis du ønsker at bruge naturens skatte i din boligindretning, er vores udvalg af møbelgreb træ det perfekte sted at starte. Uanset om du søger det flotte udseende af valnød, den naturlige skønhed af ubehandlet/lakeret eg eller det elegante touch af sort bejdset eg, vil vores store udvalg helt sikkert imødekomme dine ønsker.

Trægreb kan bruges i hele hjemmet

Du kan bruge trægreb i alle hjemmets rum – Om det er runde trægreb til garderobeskabene, træhåndtag til kommoden eller skænken eller trægreb til køkkenlåger – Så finder du helt sikkert et trægreb som passer lige til din personlige stil.

Vil du også bringe et strejf af naturen ind i dit hjem? Så gå på opdagelse i vores udvalg af træknopper og trægreb, som du finder her på siden.

Rydfilter
 • Inkl. skruer

  Greb A5 96 Eg

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb A31 128 Eg

  42,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Urban Eg Lakeret | Greb til hele hjemmet
  Inkl. skruer

  Greb Urban 160 Eg Lakeret

  45,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Manta Mini Eg Lakeret

  48,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Urban Eg Ubehandlet
  Inkl. skruer

  Greb Urban 160 Eg Ubehandlet

  48,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb 1410 Trim Eg Lakeret
  Inkl. skruer

  Greb 1410 Trim 128 Eg Lakeret | Fra Furnipart

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Urban Valnød Lakeret
  Inkl. skruer

  Greb Urban 160 Valnød Lakeret

  53,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb 1410 Trim Sort Bejdset
  Inkl. skruer

  Greb 1410 Trim 128 Sort Bejdset | Fra Furnipart

  53,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Ante Træ Sortbejdset
  Inkl. skruer

  Greb Ante 64 Sortbejdset Ask

  53,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Copenhagen A Eg Ubehandlet

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Copenhagen B Eg Ubehandlet

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Copenhagen C Eg Ubehandlet

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Ante Eg Lakeret
  Inkl. skruer

  Greb Ante 64 Eg Lakeret

  55,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb 1410 Trim Valnød Lakeret
  Inkl. skruer

  Greb 1410 Trim 128 Valnød Lakeret | Fra Furnipart

  56,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Trægreb Tuba 128 | Møbelgreb til køkken, garderobe og bad
  Inkl. skruer

  Trægreb Tuba 128 Eg Lakeret

  57,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Trægreb Tuba 128 Eg Ubehandlet | Fra furnipart
  Inkl. skruer

  Trægreb Tuba 128 Eg Ubehandlet | Fra furnipart

  57,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb 1410 Trim Eg Lakeret
  Inkl. skruer

  Greb 1410 Trim 160 Eg Lakeret | Fra Furnipart

  59,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Tuba 128 Valnød Lakeret

  62,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb 1410 Trim Sort Bejdset
  Inkl. skruer

  Greb 1410 Trim 160 Sort Bejdset | Fra Furnipart

  63,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Shelter Eg Lakeret | Fra Furnipart
  Inkl. skruer

  Greb Shelter 32 Eg Lakeret | Fra Furnipart

  63,00 kr.
  Tilføj til kurv

Træknopper & greb

Med trægreb kan du give dit hjem et rustikt og cool præg, der passer perfekt ind i den moderne bolig. Mange finder en helt særlig ro i naturen, og ved at bruge træknopper eller trægreb i dit hjem kan du skabe en fin ramme for afslapning. Ved at omgive dig med elementer i træ såsom trægreb, skaber du en behagelig ro og balance i hjemmet.  Bruger du trægreb på kommoden i hyggehjørnet, vil du skabe de bedste vilkår for at komme helt ned i gear efter en lang dag.

Møbelgreb i træ og træknopper kan også bruges til kreere en ro og harmoni i soveværelset, så du dermed skaber de bedste vilkår for en god nattesøvn.

Trægreb og træknopper vil på fineste vis afspejle de nordiske rødder i indretningen og give en lækker naturlighed. Der er altså masser af grunde til at gøre trægreb og træknopper til en del af din indretning. Søger du greb, der kan matches med alle typer materialer og farver, så vil vores udvalg af sorte greb måske være noget for dig?

Køkkengreb & knopper i træ

Ønsker du en bolig, der i højere grad er i pagt med naturen, så er køkkengreb i træ et godt sted at starte. Træ er et superanvendeligt materiale, som vil give et råt modspil til hjemmets øvrige elementer, og køkkengreb i træ og træknopper vil være en fin tilføjelse til enhver boligindretning. Vi fører trægreb i flere forskellige sorter, så du har mulighed for at finde det helt rette match til dine fronter, uanset deres farve, materiale og størrelse.

Placerer du trægreb på køkkenlågerne, så giver du dem et elegant og tidløst touch, som du og resten af familien kan have glæde af i mange år frem. ud over et fint udtryk, så er vores trægreb til køkkenlåger og træknopper til skuffer designet med funktionalitet for øje. Med trægreb køkkenlåger og træknopper til skufferne i køkkenet er du sikret en behagelig grebsoplevelse, da de er nemme at gribe fat om, når du skal tilgå ingredienser og køkkenredskaber. De bredere trægreb kan med fordel bruges på de større skabe og skuffer, mens vores træknopper passer til skuffer, der er smallere og mere minimalistiske i deres udtryk.

Vælg for eksempel egetræs greb køkken, hvis du vil give fronterne et lyst og let udtryk. Vi fører både egetræs greb køkken til de mindre fronter, ligesom vi kan tilbyde egetræs greb køkken til de mere bastante skabe og skuffer. Egetræs greb køkken kan med fordel kombineres med egetræs greb i andre af rummets hjem, så der skabes en rød tråd med den elegante træsort. Søger du et varmere udtryk, så kan i stedet vælge et af vores trægreb i valnøddetræ. Uanset hvilken type køkkengreb træ, du er på udkig efter, så har du god mulighed for at finde det i vores udvalg.

Bruger du de samme træknopper i for eksempel køkken, badeværelse og entré, vil det skabe en naturlig sammenhæng, som vil binde din bolig sammen på fineste vis. Kombinér derfor gerne køkkengreb træ med træknopper på møblerne rundt om i hjemmet. Skal køkkenet i stedet have et strejf af varme og elegance, så kan det gøres med et af vores greb i messing. Og søger du blot ny inspiration, så tag et kig på vores samlede udvalg af håndtag i alle materialer.

Giv hjemmet et frisk pust med nye trægreb og knopper

Greb, og dermed også trægreb, er den klassiske løsning, når det kommer til håndtag til skabe og skuffer, mens knopper er det lidt mindre og ofte også mere budgetvenlige alternativ. Uanset om du foretrækker det bastante udtryk, eller du er mere til det enkle look, så finder du det i vores udvalg af træknopper og trægreb. Tag også gerne et kig på vores knopper i andre materialer.

Med nye håndtag kan du lynhurtigt pifte et gammelt skab eller dit køkken op, og søger du et alternativ til træknopperne, så kan vi også tilbyde knopper i mange andre materialer, der byder på hvert deres unikke udtryk. Vores knopper i rustfri stål vil passe perfekt ind i den minimalistiske stil, der er særligt populær her i Norden. Søger du i stedet et mere traditionelt look, så tag et kig på vores udvalg af porcelænsknopper.  Uanset hvilke krav du har til materiale, udformning og størrelse, så har du rig mulighed for at finde den helt rette grebsløsning her hos Grebkompagniet.

Kurv

Ingen varer i kurven.