Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Porcelænsgreb

Porcelænsknopper er en stilren og nostalgisk detalje i hjemmet, som tilfører et lyst og let look, og selvom din indretningsstil ikke er romantisk, gør det enkle look, at porcelænsknopper kan bruges i enhver bolig.

Rydfilter
 • Inkl. skruer

  Knop 24136 Porcelæn Krom

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Knop 24136 Porcelæn Tin

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Knop 24136 Porcelæn Messing

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv

Porcelænsknopper og greb giver køkkenet, badeværelset eller møbler et smukt retroudtryk. Knopperne og grebene er ofte præget af mønstre og spændende udformninger, hvilket kan bruges til at bløde din indretning op eller give rummet personlighed og karakter.

Ligeledes finder du porcelænsknopper med en glat, enkel overflade, som tilfører rummet et minimalistisk touch, så du får det fulde udbytte af porcelænets rene udtryk. Her hos Grebkompagniet finder du dine nye greb  og knopper i porcelæn og mange andre smukke udtryk så gå på opdagelse og bliv inspireret.

Porcelænsknopper i den moderne indretning

Med sine mange anvendelsesmuligheder er porcelænsknopper en populær detalje i den moderne indretning. Det stilrene design kan både bruges som håndtag på dine skuffer og låger eller give et fint udtryk til din gamle kommode. Derudover er porcelænsknopper ideelle som en funktionel og dekorativ knage eller krog i køkkenet, så dine viskestykker har en fast plads, og du skaber sammenhæng mellem låger, skuffer og det øvrige rum. Ligeledes kan du skabe en knagerække i entré eller garderobe, og så kan du med fordel bruge porcelænsknopperne som smykke- og nøglekroge.

I monteringen af disse praktiske funktioner kan du lege med udtrykket og sætte et personligt præg på dit hjem. For eksempel kan du placere porcelænsknopperne tilfældigt, i en lige række eller som et større kunstværk. Ligeledes kan du skabe et unikt look ved at kombinere flere forskellige porcelænskopper, eller du kan blande forskellige materialer og se nærmere på vores store udvalg af knopper i rustfrit stål, så du finder det helt rigtige look. For kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan gøre brug af de smagfulde porcelænsknopper i dit hjem.

Find dine nye porcelænsknopper

Hos Grebkompagniet finder du et udvalg af delikate porcelænsknopper med glatte overflader eller skønne detaljer alt efter din personlige stil og rummets øvrige udtryk. Det tidløse materiale er let at vedligeholde og samtidig slidstærkt og robust, så du kan nyde og glæde dig over dine porcelænsknopper år efter år. Er du til et andet smukt materiale, har vi også et bredt sortiment af træknopper, hvilket giver dig rig mulighed for at finde det greb, som fuldender din indretning. For uanset, hvilket design du vælger, er grebet med til at understrege din personlige stil, og endnu vigtigere giver det en funktionalitet, som gør hverdagen lettere.

Den lille, men vigtige detalje fås også i en lang række andre udtryk, og ønsker du at tilføre et farverigt pust og varme i hjemmet, er vores messing greb og knopper et godt valg hertil. Vi har noget for enhver smag, og ved du endnu ikke, hvordan dine nye greb skal se ud, kan du tage et kig på alle materialer og få inspiration til, hvordan du fuldender dit hjem med nye greb.

Kurv

Ingen varer i kurven.