Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Kobber greb

Hos Grebkompagniet finder du greb i mange fine materialer og flotte udformninger. Vores store udvalg tæller også en række kobber greb, som du finder her på siden.

Kobber greb vil med deres smukke og tidløse look give et dekorativt pift til den minimalistiske såvel som den farverige boligindretning. Her på siden har vi samlet vores forskellige kobber greb, så du nemt kan finde det perfekte match til dit hjem. Har du brug for ny inspiration, så kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores mange fine greb eller vores store udvalg af knopper, der byder på mange forskellige materialer.

Rydfilter
 • Grebkompagniet køkkenknop
  Inkl. skruer

  Knop 2078 Kobber

  43,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet greb. Køkkengreb. Møbelgreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Rio 128 Antik kobber

  107,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • GrebKompagniet Greb 0143 128 Kobber
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 0143 128 Kobber

  67,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Grace 160 Antik Kobber
  Inkl. skruer

  Greb Grace 160 Antik Kobber

  74,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Lip 40 Kobber

  67,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Greb. Møbelgreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Classic 160 Antik Kobber

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Greb. Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Common 160 Antik Kobber

  96,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb
  Inkl. skruer

  Greb Soft 192 Poleret Kobber

  87,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb
  Inkl. skruer

  Greb Soft 128 Poleret Kobber

  67,00 kr.
  Tilføj til kurv
Grebkompagniet Køkkengreb

Kobber greb til dit hjem

Vores mange fine kobber greb byder på et væld af muligheder. Kobber greb kan bruges på skabe og skuffer i køkkenet, hvor de vil bidrage med en klædelig autenticitet, og vælger du et håndtag med et godt greb, så er du samtidig sikret nem adgang til de forskellige ingredienser og krydderier, når familiens næste måltid skal frembringes. Kobber greb kan også placeres på lågen til den indbyggede opvaskemaskine, som bliver åbnet og lukket adskillige gange i de fleste hjem. Kobber greb kan også bruges til at sætte et elegant præg på entréen, hvis du placerer den på kommoder og skabe i dette rum. Er du til klassisk elegance, så vil vores sorte greb med stor sandsynlighed også være noget for dig.

Grebkompagniet Køkkengreb

Giv møblerne nyt liv med kobber greb

Et gammelt skab og en slidt kommode kan hurtigt få et helt nyt look med lækre kobbergreb. Grebene er med til at give den sidste finish til et møbel, og med spritnye kobbergreb kan du hurtigt forny dit hjem. Kobber greb vil med deres fine jordfarve danne en fin base for indretningen af din bolig. Vores kobber greb kommer med forskellige udtryk, så du kan sætte dit eget personlige præg på dit hjem. En blank kobberfinish vil give et eksklusivt touch, mens den børstede kobberfinish har et blødere udtryk, der vil pynte på både nye og gamle møbler.

Grebkompagniet Køkkengreb

Sådan vælger du det rette greb

Når du skal vælge nye greb eller knopper, så er det først og fremmest en god idé at afstemme størrelsen på grebet med det møbel, det skal placeres på. Til mindre og lettere låger bør du bruge de mindre greb eller knopper, da det vil give det mest harmoniske udtryk. På samme måde kan du med fordel matche de større greb med de bredere og tungere møbler i dit hjem. Materialet har også en stor indvirkning på, hvilket udtryk det enkelte greb giver. Leder du efter alternativer til kobber grebet, så vil vi foreslå dig at tage et kig på vores udvalg af messinggreb.

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette greb? Så send os en mail på info@grebkompagniet.dk, eller ring til os på 71 72 01 79. Vi besvarer hellere end gerne alle de spørgsmål, du måtte have.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.