Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørstopper

Hvis du er på udkig efter en stilfuld og moderne dørstopper, er du kommet til det rette sted. Vi har et udvalg af smarte dørstoppere til gulv, der passer perfekt til ethvert hjem. Vores kollektion af gulv dørstoppere har en fin balance mellem at være stilfulde og funktionelle, så de passer ind i det moderne hjem. Så uanset om du er på udkig efter en praktisk løsning, eller du leder efter noget rent dekorativt, passer vores dørstoppere til dine behov. Se vores udvalg her på siden og find den perfekte dørstopper til dit hjem.

Rydfilter
 • Grebkompagniet Helix Stripe Antik Bronze Stop

  Dørstop Helix Stripe Antik Bronze

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørstop Helix Stripe Messing | En rigtig flot dørstopper

  Dørstop Helix Stripe Messing

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørstopper Helix Stripe Mat Sort

  Dørstop Helix Stripe Mat Sort

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørstopper Helix Stripe Rustfri Look | En flot løsning

  Dørstop Helix Stripe Rustfri Look

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv

Stilfulde dørstoppere til gulvet

En dørstopper er et praktisk element i hverdagen. De beskytter dit hjem mod slitage og skader. Dørstopperens vigtigste og eneste funktion er at stoppe døren, før den rammer væggen og ridser eller buler væggen.

Vores dørstoppere er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde længe. Installationen er enkel – du skal blot skrue de medfølgende skruer i gulvet og derefter skrue dørstopperen i den allerede monterede skrue. Der er ikke behov for noget værktøj.

De gulvmonterede dørstoppere er attraktive og stilfulde og vil passe ind i enhver indretning. Så hvorfor ikke vælge en indendørs dørstopper for at hjælpe med at holde dine vægge så gode som nye i længere tid?

Pas på dine vægge med en indendørs dørstopper

De fleste mennesker tænker aldrig på dørstoppere, før de får brug for dem. Men en dørstopper kan være et meget praktisk og vigtigt element i dit hjem, der beskytter dine vægge mod skader forårsaget af døre.

Der findes forskellige typer dørstoppere, men den mest almindelige er den gulvmonterede dørstopper. Denne type dørstopper monteres på gulvet og giver dig mulighed for at kontrollere, hvor bredt et område døren kan åbnes. Dette er især vigtigt, hvis du har møbler tæt på døren eller bag døren, som kan blive beskadiget af en svingende dør. Børn har også en tendens til at løbe ind i huset og åbne døre med fuld kraft. I disse tilfælde kan en dørstopper være en livredder og forhindre skader på både barnet og din dør.

Dørstoppere er en vigtig del af ethvert hjem, kontor eller offentligt rum. De beskytter ikke kun dine vægge mod skader, men de kan også tilføje et strejf af stil til din indretning. Hos Grebkompagnet tilbyder vi et bredt udvalg af dørstoppere i en række forskellige materialer, herunder messing, krom, mat nikkel og kobber.

Køb din gulv dørstopper hos os

Hvis du ønsker en gulv dørstopper, der er stilfuld og praktisk, er Grebkompagniet det rigtige sted at handle. Vi går meget op i detaljerne i et hjem, og en flot dørstopper på gulvet kan være med til at skabe en helhed i rummet. Vi forhandler moderne gulv dørstoppere, så du får en lille fin detalje. Tag et kig på vores udvalg af stilfulde dørstoppere og find den perfekte dørstopper til dit hjem.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.