Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Hvide knager 

Mangler du et sted at hænge overtøjet, når du træder ind ad døren? Så kan det problem hurtigt løses med et par funktionelle knager. De hvide knager egner sig også godt til brug i køkken og bad samt på børneværelset. Hos Grebkompagniet finder du et udvalg af både store og små knager, heriblandt en række af hvide knager, som vil udgøre både dekorative og funktionelle detaljer i hjemmets forskellige rum. 

Rydfilter
 • Inkl. skruer

  Hattekrog 1020 Hvid Habo

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Krog Spot Hvid 93 mm Habo

  89,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Krog Spot Hvid 52 mm Habo

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Knage Floid Mat Hvid

  128,00 kr.
  Tilføj til kurv

Hvide knager fra Habo 

Fra Habo fører vi en række af knager af stål med en hvidmalet overflade. Du får således robustheden fra stålet og den klassiske elegance fra den hvidmalede overflade. Hos Habo ved de, at det er de helt små detaljer, der kan være med til at gøre en afgørende forskel, og derfor er hver eneste af deres hvide knager nøje udtænkt med fokus på at udgøre en både flot og funktionel tilføjelse til rummet. Har du for eksempel en taske eller et stykke tøj, der betyder ekstra meget for dig, så giv det en central plads i indretningen med en hvid knage. På den måde er det ganske nemt at sætte et personligt præg på hjemmet med de hvide knager.  

Du kan også fint kombinere dine hvide knager med sorte knager for et stilrent look og dermed skabe en god dynamik i rummet. De sorte og hvide elementer vil give en fin kontrast og skabe et lækkert æstetisk udtryk. Har du i forvejen mange mørke møbler i dit hjem som for eksempel kommode eller sofa, så har du med knager i hvid mulighed for at lette det samlede udtryk i hjemmet. Knager kan virke som en lille og måske endda ubetydelig detalje, men faktisk giver det god mening at tænke over lige præcis dette element i din indretning, da de små detaljer kan være med til at gøre en stor forskel for det samlede helhedsindtryk.   

Tidløse hvide knager 

Hvide knager har en klassisk elegance og en tidløshed over sig, og de kan bruges på vægge i alle farver. Skulle du få lyst til at farve væggen i en ny farve, så er det derfor ikke ensbetydende med, at du også skal skifte knagerne ud, da de hvide knager går med det meste. De hvide knager kan samtidig integreres i enhver indretning, hvor de vil være med til at skabe lys og fokus.  

Med i købet af de hvide knager følger de tilhørende skruer, så du selv kan stå for at hænge dem op det sted i hjemmet, du ønsker. Med en leveringstid på bare 2-5 hverdage er der ikke lang vej fra, du bestiller dine hvide knager hos os, og til de pynter på en væg i dit hjem. Hvis du skulle have spørgsmål til vores kroge og knager, så send gerne en mail til info@grebkompagniet.dk. Så vender vi tilbage med et svar, så hurtigt vi kan.  

Kurv

Ingen varer i kurven.