Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Stål knager i børstet & rustfri stål

Stål har en klassisk coolness over sig, og vil du lægge blidt ud med at implementere materialet i din indretning, så kan det gøres med knager af stål. Hos Grebkompagniet har du mulighed for at vælge mellem en lang række af knager stål, og der er derfor også god mulighed for at finde en model, der matcher dine præferencer i forhold til størrelse såvel som udformning. Vi leverer inden for 2-5 hverdage, og de tilhørende skruer er altid inkluderet i købet, så du let kan montere knagen på den valgte væg og nyde godt af det veludførte design.   

Rydfilter
 • Grebkompagniet knage
  Inkl. skruer

  Knage Nissan Børstet Krom

  38,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet knage
  Inkl. skruer

  Knage Viskan Børstet Krom

  38,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet knage
  Inkl. skruer

  Knage Lagan Børstet Krom

  74,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Krog Graf Rustfri Look
  Inkl. skruer

  Knage Graf Rustfri Look

  129,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet knage
  Inkl. skruer

  Knage Sture forniklet inkl. skrue

  77,00 kr.
  Tilføj til kurv

Holdbare knager af stål 

Vælger du knager af stål, så får du en yderst holdbar løsning, som er så godt som umulig at slide op. Når det kommer til knager stål, så kan du vælge den rå finish, eller du kan give ekstra liv til indretningen med knager med lakeret overflade i sort, hvid eller en helt tredje farve. En ting er sikkert: Vælger du knager af stål, så kan du være sikker på, at du kan få glæde af dem i lang tid fremover. I udvalget finder du mange forskellige knager rustfri stål, og materialet byder på mange fordele. Knager rustfri stål har et flot look, og samtidig er det nemt at rengøre. Derudover er knager rustfri stål yderst holdbart og kan også bruges i fugtige miljøer såsom på badeværelset og til de fugtige jakker i entréen.  

Selvom knager kan virke som en lille detalje i det store billede, så kan de alligevel være med til at gøre en stor forskel for rummet. Samtidig er de med til at sikre, at du og resten af familien altid har et sted at hænge jeres overtøj, når I træder ind ad døren. Knager stål kan også bruges i badeværelset, hvor både håndklæder og morgenkåbe kan hænges på dem, så de er lige i nærheden, når du træder ud af badet. Stål harmonerer godt sammen med det minimalistiske udtryk, som mange nordiske hjem bærer præg af, og med knager af stål får du en cool tilføjelse til din indretning.  Vi har blandt andet et udvalg af knager børstet stål, og de ensrettede ridser giver en helt særlig effekt i rummet. 

Køb dine knager af stål hos Grebkompagniet 

Vælger du at købe dine stålknager hos Grebkompagniet, så kan du være sikker på, at der er tale om modeller fra anerkendte brands, der har et gennemgående fokus på at levere god kvalitet, ligesom også veludførte designs er et vigtigt fokuspunkt. Vi tilbyder blandt andet en række af knager stål fra Habo, som gennem mere end 100 år løbende har tilpasset deres flotte knager, så de matcher tidens trends i forhold til både farve og form. Habos knager i børstet stål og knager i rustfri stål egner sig godt til brug i både det offentlige miljø og det private hjem.  

Har du spørgsmål til vores kroge og knager af stål, så er du velkommen til at tage fat i os. Du kan sende en mail til info@grebkompagniet.dk, og du kan også ringe til 71 72 01 79. 

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.