Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Knagerækker

Med en fin knagerække er det nemt at skabe nyt liv i hjemmet, samtidig med at du får en praktisk opbevaringsløsning til stort og småt. En af de gode ting ved knagerækker er nemlig deres mange anvendelsesmuligheder. En knagerække er således et godt hjælpemiddel til at holde styr på familiens jakker i entréen, ligesom den også kan monteres i køkkenet, så der er en fast plads til viskestykker og til køkkenudstyret. En knagerække egner sig også godt til brug på badeværelset, så du altid har et håndklæde eller morgenkåben lige ved hånden, når du træder ud af badet. Hos Grebkompagniet fører vi et stort udvalg af knagerækker, som du kan gå på opdagelse iblandt.

Rydfilter
 • Knagerække Dot Rustfri/Rød Habo

  259,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knagerække Dot Rustfri/Valnød Habo

  259,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knagerække Era Sort/Sort Habo

  389,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knagerække Era Matnikkel/Hvid Habo

  409,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knagerække Retro Mat nikkel Habo

  419,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knagerække Retro Sort Habo

  439,00 kr.
  Tilføj til kurv

Knagerækker fra anerkendte brands

Hos Grebkompagniet kan vi blandt andet tilbyde et udvalg af knagerækker fra Habo, som står bag en række af produkter i materialer af god kvalitet, og vælger du en Habo knagerække, så får du en løsning, du kan få glæde af i lang tid fremover.

En knagerække fylder ikke meget på væggen, men sikrer et godt overblik og nem adgang til familiens overtøj, hvilket kan komme alle til gode på de travle morgener, hvor I skal hurtigt ud ad døren. Med en knagerække får du en god hjælp til organiseringen i hjemmet, og en knagerække kan også fint monteres i børneværelset som en hjælp til at holde styr på stort og småt. Ved at montere solide knagerækker rundt om i hjemmets rum er du sikker på altid at have en opbevaringsløsning lige ved hånden. Er der brug for ekstra plads, så er det nemt at supplere din knagerække med ekstra knager i samme stil. Du kan også skabe dit helt eget udtryk ved at kombinere forskellige designs, farver og materialer – Valget er dit. Se hele vores udvalg af kroge og knager her.

 

Find den rette knagerække til dit hjem

Går du efter et råt look, så kan en knagerække i stål være et godt valg. Vil du have det bedste af begge verdener, så tæller vores sortiment også knagerækker, der kombinerer elementer af træ og stål. Ønsker du at tilføre lidt ekstra liv til indretningen, så kan det gøres med en knagerække i en mere markant farve såsom rød eller gul.

Ud over materialet og udformningen kan du også have formålet med knagerækken for øje, når du skal vælge den helt rette model. Et par viskestykker vejer ikke meget, og derfor vil de fleste knagerækker kunne bruges i køkkenet, hvorimod en knagerække i entréen skal kunne bære store og til tider våde jakker, og derfor kan du med fordel gå efter en knagerække med en større og mere solid udformning til dette rum.

Har du små børn i hjemmet, kan du også vælge at hænge dine knagerækker forskudt i to forskellige højder, så de mindste har deres egen knagerække i en passende højde, mens de voksne kan benytte den øverste knagerække til deres overtøj.

Når du har fundet en knagerække, der falder i din smag, så tøv ikke med at bestille den hjem. Så sørger vi for hurtig levering inden for 2-5 hverdage. Du får altid 30 dages fortrydelsesret på dit køb.

 

Kurv

Ingen varer i kurven.