Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Messing greb

Her på siden finder du vores store udvalg af messing greb, som kan fuldende indretningen i dit hjem. Lad dig inspirere af det store udvalg og de mange designs. Messing greb, håndtag og knopper til både køkkenet, badeværelset, møbler mm.

Hos Grebkompagniet er vi helt klar over, at smag og behag er vidt forskellig – også når det kommer til greb og knopper. Derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af håndtag i forskellige materialer, så alle har mulighed for at finde det helt rigtige greb eller den knop, der matcher indretningsstilen til perfektion.

Rydfilter
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Luck 32 Børstet Messing

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet messing

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Antik Messing

  37,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb Time Poleret Messing
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Time Poleret Messing

  38,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Bench 40 Børstet Messing

  44,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Artisan 20 Børstet Messing

  44,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Blaze 2 60 Børstet messing

  45,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 96 Ubehandlet Messing

  46,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Sheet 60 Børstet Messing

  47,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Invert 32 Børstet Messing

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Habit Antik Messing

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Nyhed
  Greb Track 32 Børstet Messing
  Inkl. skruer

  Greb Track 32 Børstet Messing

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Retro 128 Børstet Messing

  52,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 1690 120 Poleret Messing

  53,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 0143 128 Poleret Messing

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 96 Poleret Messing

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Equester Cup Antik Messing

  54,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Soft 128 Messing

  55,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Patina 45 Ubehandlet Messing

  55,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Retro 160 Børstet Messing

  57,00 kr.
  Tilføj til kurv

Messing greb til køkkenet

Vil du gøre dit køkken mere levende og give det et lækkert strejf af elegance, så kan du med fordel overveje at pifte køkkenlåger og køkkenskuffer op med nogle af vores fine messing greb. Med køkkengreb i messing vil rummet straks fremstå mere varmt og indbydende, og med messing greb i et funktionelt design er du samtidig sikret nem og hurtig adgang til indholdet i køkkenskabe- og skuffer.

Har du mindre skabe og skuffer i dit køkken, så kan du med fordel matche dem med mindre messing greb eller messingknopper for et harmonisk udtryk.  Hos Grebkompagniet har vi mange fine messing greb i et børstet look, som egner sig særligt godt til brug i køkkenet, idet fedtfingre og ridser ikke ses lige så nemt på denne type greb. Mangler du nye messing greb til køkkenet, så har vi mange fine forslag. Så er det bare op til dig at finde din egen, personlige favorit.

En messingguide på vores forskellige messing greb

1. Messing greb poleret
Poleret og lakeret messing. Dette design gør at messinget ikke forældes eller patineres over tid, pga. lakken og at det derfor ikke kommer i kontakt med luft eller andre elementer.
2. Messing greb ubehandlet
Messing, der hverken er poleret eller lakeret. Leveres direkte fra drejebænken og har en mat overflade af rent messing. Ældes og patineres smukt over tid.
3. Messing greb poleret ubehandlet
Messinget er kun poleret. Ældes og patineres smukt over tid.
4. Messing greb børstet
Har en mat overflade og som forbliver i sit udtryk over tid.

Messingknager

Vores messing greb byder på et væld af anvendelsesmuligheder. De kan derfor også bruges som fine messingknager i dine entré. Messingknager vil skabe et spændende spil i rummet, og med dem vil du have let adgang til overtøjet, når du skal ud ad døren. Messingknager kan også placeres i badeværelset, hvor du kan hænge dine håndklæder eller din morgenkåbe, så de altid er lige ved hånden på de travle morgener. Samtlige af vores messingknager og messingknopper bliver leveret med tilhørende skruer, så du hurtigt og nemt kan få dem sat op på væggen og taget i brug.

Er du til det metalliske look, så vil vores greb med en rustfri finish med garanti også falde i din smag.

Møbelgreb i messing

Hos Grebkompagniet har vi møbelgreb i messing til enhver indretning. Går du efter det stringente look, så er vores strømlinede messing greb med rene linjer vejen frem. Til de eventyrlystne har vi også møbelgreb i messing med unikke detaljer, der skaber spændende blikfang i hjemmet. Messing greb kan desuden bruges som antikke greb til kommoder og skuffer.

Uanset hvordan du har indrettet dit hjem, så kan et møbelgreb i messing bruges til at understrege din personlige stil på fineste vis. Møbelgreb i messing kan for eksempel bruges til skabslågerne i soveværelset, hvor de vil tilføre en varme, der gør rummet ekstra behageligt at falde i søvn og vågne op i. Møbelgreb i messing vil med deres fine, gyldne udtryk også kunne danne en lækker kontrast til et møblement i mørkere farver og tilføre antikke greb til din kommode og skuffer. Møbelgreb i messing byder kort sagt på et væld af spændende muligheder.

Spændende udvalg af greb

Ud over messing greb- og knopper finder du også håndtag i mange andre materialer hos Grebkompagniet, der på hver deres måde kan skabe fornyelse i dit hjem. Er du på udkig efter et look lidt ud over det sædvanlige, så vil vi foreslå dig at se nærmere på vores mange fine lædergreb. Er du i stedet på udkig efter et organisk og harmonisk look, så vil greb i træ være et godt bud. Skal der sættes en stilfuld prik over i’et på nye eller gamle møbler, så fører vi også en række flotte porcelænsgreb. Søger du et sikkert match til dine møbler eller til køkkenet, så er det klassiske, sorte greb vejen frem.

Ud over at kunne tilbyde et stort udvalg af greb, så har vi også fokus på at kunne give vores kunder god kvalitet til en overkommelig pris. Hvert eneste af vores greb er således nøje udvalgt med henblik på at sikre netop det. Har du brug for hjælp til at finde det rette greb, så tøv ikke med at sende os en mail på info@grebkompagniet.dk. Du kan også ringe til os på 71 72 01 79. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have.

Kurv

Ingen varer i kurven.