Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Messing Greb: En tidløs klassiker

Gå på opdagelse i mere end 140 forskellige messing greb. Alle er designet til at tilføre dit hjem en unik kombination af tidløs elegance og funktionelt design. Vores messing greb er alsidige og passer perfekt til enhver indretningsstil. Uanset om det er messing greb til køkkenet, skuffer, badeværelset, skabe eller som møbelgreb.

Massive messing greb og overfladebehandlede greb

Vi har messing greb i mange forskellige designs og overfladebehandlinger så du helt sikkert kan finde et som passer til din indretningsstil og behov. Vælg mellem patineret messing greb, der giver en antik og karakterfuld følelse, eller poleret messing greb, der stråler af klassisk elegance. Børstet messing greb er også at finde, til dem som ønsker et lidt mørkere udtryk. Uanset om du foretrækker et traditionelt eller moderne look, har vi messing greb, der passer til din personlige stil.

Greb som kan bruges i hele hjemmet

Messing greb er alsidige og kan bruges i forskellige rum i dit hjem. Fra køkkengreb i messing, der tilføjer det sidste lille løft til dine køkkenlåger, til messing greb til badeværelset, der skaber en luksuriøs atmosfære. Du kan også finde messing greb til skabe, kommoder og andre møbler, der giver dine indretningsprojekter et eksklusivt touch.

Hos Grebkompagniet er vi helt klar over, at smag og behag er vidt forskellig – også når det kommer til greb og knopper. Derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af greb i forskellige materialer. Så har alle muligheden for at finde det helt rigtige køkkengreb eller den knop, der matcher indretningsstilen til perfektion.

Hvis du også er på jagt efter en messing knop, kan du se hele vores udvalg her.

Uanset hvad, så er messinggreb en holdbar og tidløs løsning til din boligindretning.

Rydfilter
 • Grebkompagniet messing greb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 96 Ubehandlet Messing

  57,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Greb Patina 45 Ubehandlet Messing

  50,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Bøjlegreb Lounge greb i ubehandlet messing 128 mm. Messing greb
  Inkl. skruer

  Bøjlegreb Messing Lounge 128 Ubehandlet

  92,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet profilgreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Edge Straight 200 Børstet messing

  75,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet profilgreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Edge Straight 100 Børstet messing

  59,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Este 160 Børstet Guld

  78,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet poleret messing greb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 96 Poleret Messing

  57,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet messinggreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Bolmen 96 Ubehandlet Messing

  97,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet profilgreb. Greb børstet messing
  Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet messing

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb manor
  Inkl. skruer

  Greb Manor 128 Antik Messing

  135,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Messing greb Patina 120 Ubehandlet

  94,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet klassisk messing bøjlegreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 128 Poleret Messing

  97,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Messinggreb Pura
  Inkl. skruer

  Greb Pura 160 Messing

  93,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Tubular 128 Ubehandlet Messing | Et flot bøjlegreb. Messing greb 128 mm
  Inkl. skruer

  Greb Tubular 96 Ubehandlet Messing | Bøjlegreb

  89,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Tubular 128 Ubehandlet Messing | Et flot bøjlegreb. Messing greb 128 mm
  Inkl. skruer

  Greb Tubular 128 Ubehandlet Messing | Et flot bøjlegreb

  96,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Profilgreb Lip 120 Messing | Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Lip 120 Messing

  127,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • GrebKompagniet Greb 0143 128 Poleret Messing
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 0143 128 Poleret Messing

  67,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet klassisk messing bøjlegreb. Messing greb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb 1353 128 Ubehandlet Messing

  97,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet messinggreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Bolmen 128 Ubehandlet Messing

  117,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet messing greb. Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Luck 32 Børstet Messing

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
Grebkompagniet Messinggreb

Messing greb til køkkenet

Vil du gøre dit køkken mere levende og give det et flot strejf af elegance, så kan du med fordel overveje at pifte køkkenlåger og køkkenskuffer op med nogle af vores fine messing greb. Med køkkengreb i messing vil rummet straks fremstå mere varmt og indbydende, og med messing greb i et funktionelt design er du samtidig sikret nem og hurtig adgang til indholdet i køkkenskabe- og skuffer.

Greb til køkkenlåger messing

Har du mindre skabe og skuffer i dit køkken, så kan du med fordel matche dem med mindre messing greb eller messingknopper for et harmonisk udtryk.  Hos Grebkompagniet har vi mange fine messing greb i et børstet look, som egner sig særligt godt til brug i køkkenet, idet fedtfingre og ridser ikke ses lige så nemt på denne type greb. Så er det bare op til dig at finde din egen, personlige favorit. Gå på opdagelse i vores greb messing til skab.

Grebkompagniet Køkkengreb

Messingknager

Vores messing greb byder på et væld af anvendelsesmuligheder. De kan derfor også bruges som fine messingknager i dine entré. Messingknager vil skabe et spændende spil i rummet, og med dem vil du have let adgang til overtøjet, når du skal ud ad døren. Messingknager kan også placeres i badeværelset, hvor du kan hænge dine håndklæder eller din morgenkåbe, så de altid er lige ved hånden på de travle morgener. Samtlige af vores messingknager og messingknopper bliver leveret med tilhørende skruer, så du hurtigt og nemt kan få dem sat op på væggen og taget i brug.

Er du til det metalliske look, så vil vores greb med en rustfri finish med garanti også falde i din smag.

Møbelgreb i messing

Hos Grebkompagniet har vi møbelgreb i messing til enhver indretning. Går du efter det stringente look, så er vores strømlinede messing greb med rene linjer vejen frem. Til de eventyrlystne har vi også møbelgreb i messing med unikke detaljer, der skaber spændende blikfang i hjemmet. Messing greb kan desuden bruges som antikke greb til kommoder og skuffer.

Uanset hvordan du har indrettet dit hjem, så kan et møbelgreb i messing bruges til at understrege din personlige stil på fineste vis. Møbelgreb i messing kan for eksempel bruges til skabslågerne i soveværelset, hvor de vil tilføre en varme, der gør rummet ekstra behageligt at falde i søvn og vågne op i. Møbelgreb i messing vil med deres fine, gyldne udtryk også kunne danne en lækker kontrast til et møblement i mørkere farver og tilføre antikke greb til din kommode og skuffer. Møbelgreb i messing byder kort sagt på et væld af spændende muligheder.

Spændende udvalg af greb

Ud over messing greb- og knopper finder du også håndtag i mange andre materialer hos Grebkompagniet, der på hver deres måde kan skabe fornyelse i dit hjem. Er du på udkig efter et look lidt ud over det sædvanlige, så vil vi foreslå dig at se nærmere på vores mange fine lædergreb. Er du i stedet på udkig efter et organisk og harmonisk look, så vil greb i træ være et godt bud. Skal der sættes en stilfuld prik over i’et på nye eller gamle møbler, så fører vi også en række flotte porcelænsgreb. Søger du et sikkert match til dine møbler eller til køkkenet, så er det klassiske, sorte greb vejen frem.

Ud over at kunne tilbyde et stort udvalg af greb, så har vi også fokus på at kunne give vores kunder god kvalitet til en overkommelig pris. Hvert eneste af vores greb er således nøje udvalgt med henblik på at sikre netop det. Har du brug for hjælp til at finde det rette greb, så tøv ikke med at sende os en mail på info@grebkompagniet.dk. Du kan også ringe til os på 71 72 01 79. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have.

En messingguide på vores forskellige greb i messing

 • Greb messing poleret – Poleret og lakeret messing. Denne overfladebehandling gør at messinget ikke forældes eller patineres over tid, pga. lakken og at det derfor ikke kommer i kontakt med luft eller andre elementer.
 • Greb messing ubehandlet – Messing, der hverken er poleret eller lakeret. Leveres direkte fra drejebænken og har en mat overflade af rent messing. Messing greb ubehandlet ældes og patineres smukt over tid.
 • Greb messing poleret ubehandlet – Messinget er kun poleret. Ældes og patineres smukt over tid.
 • Børstet messing greb – Har en mat overflade og som forbliver i sit udtryk over tid. Greb børstet messing får sin overflade og den lidt mørkere farve (kan være lidt rødlig i varm belysning) fra den “rillede” overflade.
 • Antik messing greb – Er oftest lavet af et andet materiale, men overfladebehandlet så det får det antikke messing udtryk og ikke ændrer sig over tid.
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.