Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 200 Børstet messing

Varenr. HS-FP-419720200-31

83,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette Edge Straight greb er lavet i aluminium med en børstet messingfinish. Messing læner sig udtryksmæssigt så meget op ad guld, at det er med til at tilføre noget eksklusivt til indretningen. Dette messing greb er lavet med en flot, afrundet form, der fremhæver det børstede messing-look på fineste vis.

Et messing greb som dette vil både kunne bruges til at danne en smuk kontrast til et skab eller en skuffe i en mørk farve, men vil også sætte et smukt præg på hvide skabe og skuffer eller møbler i træ.

Grebet er meget nemt at montere, idet det blot skal fæstnes på bagsiden af skuffen.

Greb børstet messing Edge straight fås i 6 forskellige længder; 40 mm, 100 mm, 200 mm, 350 mm, 600 mm og det ekstra lange på 1200 mm.

Du kan også tage et kig på Edge Straight i antik messing.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 2x80mm
  • Længde: 200mm
  • Højde: 18mm
  • Dybde: 41mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet (kan ikke sammenlignes 1:1 med f.eks. et blandingsbatteri i messing, kan fremstå lidt rødlig i varm belysning)
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.