Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb & greb til resten af hjemmet

Bygger du nyt eller frisker køkkenet, låger og skuffer i hjemmet op, er det vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring valget af køkkengreb og håndtag. Her på siden finder du alt i køkkengreb, greb til badeværelset, skabe, skuffer, møbler mm. Har du udset et bestemt materiale, størrelse eller farve, så sorter nemt i vores udvalg ved hjælp af filtreringsfunktionen.

Her hos Grebkompagniet har vi et stort udvalg af billige kvalitetsgreb, møbelgreb og køkkengreb såvel som knopper til hele hjemmet i et væld af forskellige udtryk, størrelser, materialer og farver, så du kan fuldende din personlige indretning. Find allerede i dag dine nye, smarte håndtag eller gå på opdagelse i vores verden og bliv inspireret af de seneste trends inden for messing greb eller se nærmere på det store udvalg af klassiske rustfri stål greb.

Rydfilter
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet Rosa Guld / Børstet kobber

  27,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Inside 32 Rustfri Look

  27,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb Inside 32 Sort

  29,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Round 40 Rustfri Look

  30,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Luck 32 Rustfri Look

  31,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Rustfri Look

  32,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Lys anodiseret

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Luck 32 Børstet Messing

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Luck 32 Sort

  33,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 7032 96 Rustfri Look

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Knop 2078 Kobber

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet messing

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet mat sort

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Børstet Antracit

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Greb A5 96 Eg

  35,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Møbelknop Oliver 36 Smedejern Rustik Habo

  35,95 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb 7032 96 Tin

  37,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Edge Straight 40 Antik Messing

  37,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Edge Straight 40 Antik bronze

  37,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Inkl. skruer

  Køkkengreb Boarp 96 Smedejern

  38,00 kr.
  Tilføj til kurv

Når du vælger nye køkkengreb

Hvis du er ved at købe et nyt køkken eller ønsker at forkæle det gamle køkken, bør du overveje placeringen og størrelsen på dine nye køkkengreb og knopper.

Her er 3 vigtige regler, du bør overveje:

 1. Da du bruger dit køkken dagligt, bør dine køkkengreb og knopper være let tilgængelige.
  Sørg derfor for at vælge en placering til dine køkkengreb og knopper, hvor dine hænder
  nemt kan finde dem. Den rette placering af dine køkkengreb øger funktionaliteten i dit
  køkken, og gør det nemmere for dig at manøvre rundt under kaffebrygningen, bagningen
  eller madlavningen.
 2. Derudover er det vigtigt, at dine køkkengreb og knopper passer til lågens eller skuffens tyngde – Tunge låger egner sig bedst til store og solide køkkengreb og knopper, mens mindre og lette låger passer bedre sammen med mindre køkkengreb og knopper.
 3. Specielt hvis du har et L-formet køkken, skal du være ekstra opmærksom på, at dine køkkengreb og knopper ikke støder sammen, når du har dine låger og skuffer åbne på samme tid. For at opnå højst mulig funktionalitet bør du derfor tænke grundigt over, hvordan du placerer dine greb til køkkenlåger. Du finder et stort udvalg af fine håndtag til køkkenet her hos Grebkompagniet, og her finder du også en række billige køkkengreb, så du til en helt overkommelig pris kan udskifte de gamle håndtag i køkkenet med nye modeller.

Nye greb til køkken og bad

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet og skal ikke alene handle om praktik og funktionalitet, men også inkludere håndtag af smukt design, som bringer glæde. Så overvejer du at opgradere udtrykket i dette leverum, er greb til køkkenlåger og -skuffer et godt sted at starte. For selvom håndtag til køkkenlåger og skuffer kun optager ganske lidt plads i rummet, er de af stor vigtighed i det samlede udtryk. Derfor kan du med fordel overveje følgende aspekter, når du er på jagt efter nye køkkengreb.

For det første er designet af dine greb til køkkenlåger et væsentligt fokus, da det bidrager til den overordnede stil, og er du i tvivl om, hvordan dine håndtag skal se ud, kan du med fordel søge inspiration i køkkenets farve- og materialevalg eller blandt vores store udvalg af køkkengreb, hvor du kan finde billige håndtag i et væld af designs, størrelser og farver. Du kan for eksempel vælge at se nærmere på vores greb til køkkenlåger retro, der giver køkkenet et spændende strejf af svundne tider.

Vores greb til køkkenlåger retro fås i både store og små modeller, så du kan finde det helt rette match til dine elementer. Det vigtigste i designet af greb til køkkenlåger og skabe er dog, at du kan forestille dig dem i køkkenet og glædes over deres udseende, for det endelige resultat og samlede udtryk bygger på din personlige smag. Ligeledes er det afgørende for et velfungerende køkken, at dine håndtag er funktionelle, så du uden forhindringer kan få adgang til skuffer og skabe.

Funktionelle køkkengreb er væsentlige, fordi køkkenet er hjemmets omdrejningspunkt og anvendes af hele familien morgen, middag og aften. Med billige køkkengreb er det ingen sag at give elementerne i køkkenet et helt nyt og friskt look.

I valget af greb til badeværelset er designet lige så vigtigt, som det er i køkkenet for med den tid, der bliver brugt i dette rum, fortjener du og badeværelset et lækkert design. Derfor kan du med fordel lede efter et håndtag, som afspejler rummets og din egen stil. For en rød tråd i hjemmet har du mulighed for at gøre brug af håndtag fra den samme serie som i eksempelvis køkken eller garderobe. Med de forskellige farver og størrelser håndtag kan du i hvert rum skabe et unikt look, men stadig opnå sammenhæng i det overordnede udtryk. I forhold til funktionalitet stiller badeværelset også nogle specifikke krav til dine greb, da de skal kunne tåle vand, varme og damp. Ligeledes er det ideelt at vælge håndtag, som giver et behageligt, fast greb og er lette at rengøre.

Uanset designet og udtrykket i dit køkken og badeværelse har vi her hos Grebkompagniet en løsning, som matcher din stil. Er dit køkken og bad nordisk og minimalistisk, kan du se nærmere på vores kobber greb, som tilfører varme og stemning, eller du kan finde klassiske, stilrene greb blandt vores sorte greb, som lader dine låger og skuffer træde frem og giver et raffineret touch. Vores udvalg af håndtag tæller både billige køkkengreb og dyrere modeller, så du har mulighed for at finde en model, der matcher dit budget.

Praktiske overvejelser i valget af greb

For en optimal grebsløsning kan du med fordel gå efter håndtag og møbelgreb, der passer til dine elementer og møblers tyngde. Det betyder, at et mindre greb er velegnet til lettere skuffer og skabe, hvor et solidt, større håndtag passer til tungere elementer. Dette er et vigtigt element i valget af køkkengreb, fordi du hermed skaber balance mellem det æstetiske og praktiske. Et andet punkt, du med fordel kan tænke ind i valget af køkkengreb og generelt, når du leder efter skabsgreb, er tilgængelighed. Dine køkkengreb og skabsgreb skal så vidt muligt placeres, så du let kan komme til dem, og du får nem og hurtig adgang til indholdet i skuffer og skabe. Dette letter din arbejdsgang i køkkenet og giver en funktionel fordel i badeværelset.

Derudover er et behageligt greb i dine håndtag noget, hele familien sætter pris på. Så sørg for der er god plads til dine fingre mellem monteringsoverfladen og grebet samtidig med, dine fingre passer i selve grebet. Det sikrer høj komfort og giver en god oplevelse, når du tager fat i dit køkkengreb eller håndtaget til skabet. Sidst, men ikke mindst er specielt køkkenet et sted, hvor fedt og snavs kan fremkomme, hvorfor det er en god idé at vælge greb, som let kan tørres af, så du kan glæde dig over dine greb mange år frem. Vælger du et af vores glatte køkkengreb, får du udover nem vedligeholdelse og funktionalitet også et smukt, stilrent design, som passer ind i ethvert hjem.

Montering af køkkengreb og skabsgreb generelt

Her hos Grebkompagniet ønsker vi at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, og derfor medfølger de skruer, du skal bruge i monteringen af dit nye skabsgreb eller knop, hvad end du har købt et møbelgreb eller et køkkengreb. Dermed undgår du at bruge tid og penge på at finde de korrekte skruer og har mulighed for nemt og hurtigt at montere dine håndtag og nyde din nye grebsløsning. Derudover produceres vores håndtag i standardmål, så du med fordel kan genbruge de oprindelige huller til dine nye håndtag til skabe og skuffer, hvilet sikrer en pæn finish.

Inden du monterer dine greb, er det vigtigt at tænke over placering og tilgængelighed, da dette er essentielt for et velfungerende køkken. Alt efter dine håndtagsvalg er det med nogle greb kun muligt at placere dem på en måde, hvor andre kan monteres både lodret, vandret og skråt. Uanset om du har det ene eller det andet, er placeringen på selve fronten et spørgsmål om at finde den gyldne middelvej mellem praktik, komfort og design.

Praktiske skuffegreb og greb til kommoder

Vil du give interiøret et frisk pust, så kan du med fordel overveje at udskifte skuffegreb og greb til kommoder med nye modeller. Vores udvalg af skuffegreb tæller både store og små modeller samt i mange forskellige materialer, så du har mulighed for at skabe det udtryk, du drømmer om. Samtidig har der i designet af hvert enkelt skuffegreb været fokus på en høj grad af funktionalitet, så du med de nye skuffegreb nemt kan åbne og lukke skufferne med et godt tag om dine nye håndtag. Vi kan også tilbyde et udvalg af greb til kommoder, hvor en praktisk udformning og et stilfuldt look forenes på fineste vis. Trænger du til forandring i indretningen, så tag gerne et kig på vores skuffegreb eller greb til kommoder. De forskellige modeller kan typisk anvendes på flere forskellige måder, og du kan derfor vælge at bruge dem som både skuffegreb og greb til kommoder rundt om i hjemmet for en fin sammenhæng i indretningen.

Greb for enhver smag og til ethvert behov

Med vores store udvalg af håndtag og knopper har vi greb til hele hjemmet, og uanset om du leder efter håndtag til fronter i køkken, bad, garderobe og bryggers, ønsker at give nyt liv til din gamle kommode med fine skuffegreb eller opdatere udtrykket på dit vitrineskab, kan du med de billige kvalitetsgreb fra Grebkompagniet finde et smukt udtryk til hele hjemmet. Vi har et stort udvalg af skuffegreb, skabsgreb og køkkengreb, så gå for eksempel på opdagelse i vores moderne lædergreb, som passer perfekt til mørkere elementer og naturmaterialer eller som vil skille sig ud i indretningen.

Vores udvalg af eksempelvis køkkengreb og greb til kommoder spænder vidt og for at give dig så mange muligheder som muligt, er de fleste af vores greb del af en serie, der med forskellige farver og størrelser gør det muligt for dig at kombinere dine favorithåndtag eller knopper på tværs af hele hjemmet. Hermed kan du finde præcis det håndtag, som giver det endelige touch, og så kan du skabe sammenhæng mellem dine grebsløsninger, så du får et gennemgående look og design lige efter din smag. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning, står vi selvfølgelig til rådighed på +45 71 72 01 79 eller info@grebkompagniet.dk.

Kurv

Ingen varer i kurven.