Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag

Dørhåndtag i vores hjem er et stort element i vores boligindretning, og vi kan ikke komme uden om at de bliver brugt flere gange dagligt. Derfor er funktionaliteten og udseendet af dørhåndtagene afgørende for den samlede oplevelse af vores hjem. Hos Grebkompagniet forstår vi denne vigtighed og præsenterer et omfattende udvalg af dørgreb, der ikke kun sikrer optimal funktionalitet, men også tilføjer et strejf af elegance til dine døre.

Variation i design

Hos Grebkompagniet forstår vi, at det visuelle indtryk er lige så vigtigt som funktionaliteten. Derfor præsenterer vi et bredt udvalg af dørgreb i forskellige designs, der passer til enhver boligindretning. Fra minimalistiske og moderne dørhåndtag til mere klassiske og dekorative dørgreb giver vores sortiment dig mulighed for at finde de helt rette dørhåndtag, der harmonerer med din boligs unikke karakter.

Fuldendt Indtryk

Et nyt dørhåndtag kan gøre en betydelig forskel i indtrykket af dit hjem. Det er den sidste detalje, der fuldender udseendet af dine døre og tilføjer et strejf af personlighed.

Dit Hjem, Dine Valg

Trænger dørgrebene i dit hjem til en opgradering? Grebkompagniet er stedet, hvor valgmulighederne er mangfoldige. Udforsk vores sortiment og find de perfekte dørhåndtag, der passer til dit hjem og giver dig den ønskede kombination af funktionalitet og æstetik. Skab et indbydende og fuldendt hjem med vores store udvalg.

De fleste af os åbner og lukker dørene i hjemmet mange gange hver eneste dag, og det er derfor vigtigt, at dørgrebene virker optimalt. Samtidig kan et nyt dørhåndtag, der passer perfekt med døren, være med til at skabe et flot og fuldendt indtryk.

Trænger dørhåndtagene i dit hjem til en udskiftning, så er du kommet til det rette sted. Hos Grebkompagniethar vi et stort udvalg af dørhåndtag i forskellige designs – sorte dørgreb, messing dørgreb, rustfrit stål dørgreb og mange flere, så du har mulighed for at finde de helt rette dørgreb til dørene i dit hjem.

Rydfilter
 • Grebkompagniet Dørgreb Messing. Messing dørhåndtag
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag A2595-2991 Mat Messing

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørhåndtag træ - Habo dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Træ A385 Kombi Eg/Børstet Krom

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag. Messing dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag A1871 Mat Messing m/nøgle

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag. Mat messing dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Oxford kombi Mat Messing

  299,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørgreb. Dørhåndtag
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Miami Sort

  228,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørgreb Messing. Messing dørhåndtag
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag A9683 Kombi Poleret Messing

  219,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørgreb træ - Habo dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Træ A385 Kombi Eg/Krom

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • GrebKompagniet Dørhåndtag Helix Børstet Messing. dørhåndtag i børstet messing
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Helix 200 Børstet Messing

  677,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet messing Dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Indendørs PVD Messing

  459,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag A384 Kombi Hvid/Børstet Krom

  289,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Dørgreb messing Denver til indvendige døre i zink med poleret messinglook
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Denver Poleret Messing m/nøgleskilt

  359,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Habo dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Boston Sort

  239,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag. Krom dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Madrid m/nøgleskilt Sort/Krom

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørgreb
  Sælges som sæt

  Dørgreb Miami Børstet aluminium

  228,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Toiletlås. Toiletbesætning messing

  Toiletbesætning A262 Mat messing Habo

  289,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet dørgreb. Dørhåndtag indendørs sort
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Chicago Sort

  239,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørgreb hvid
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Denver inkl. nøgleskilt Hvid

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag krom
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag A384 Kombi Hvid/Krom

  289,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørgreb

  Dørgreb Krom – Porcelæn

  519,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Dørhåndtag. Husmandsgreb
  Sælges som sæt

  Dørhåndtag Husmandsgreb Indvendig Mat Nikkel

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
Grebkompagniet Dørhåndtag

Dørhåndtag til dit hjem

Med nye dørhåndtag kan du på nem og billig vis give dørene i dit hjem en lille opfriskning. De forskellige dørhåndtag i vores udvalg er alle udformet på en måde, så de er nemme at gribe om, når døren skal åbnes og lukkes. Uanset hvilket af vores håndtag du vælger, så får du funktionalitet og et gennemført design, som du kan få glæde af hver eneste dag.

Køber du dine dørhåndtag her hos Grebkompagniet, så får du gratis fragt på køb over 500 kroner og hurtig levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt kan tage dine nye håndtag i brug. Vi ønsker at være konkurrencedygtige på prisen, og derfor kan vi også tilbyde billige dørhåndtag. Er du på udkig efter billige håndtag, så kan du med fordel gøre brug af vores filtreringsfunktion øverst på siden, hvor du på let og enkel vis kan tilpasse søgningen, så du udelukkende får vist dørhåndtag, der passer til dit budget.

Dørhåndtag laves i mange forskellige udtryk, så der er noget for enhver smag. Sorte dørhåndtag har et klassisk look, som for eksempel kan bruges som en enkel kontrast til farvede døre, mens et håndtag i rustfrit stål udgør et råt og industrielt element, som passer godt ind i den nordiske minimalisme, som præger mange hjem her i landet. Uanset om du er til sorte dørhåndtag eller dørhåndtag i rustfri stål, så finder du det her hos Grebkompagniet.

Grebkompagniet Dørhåndtag

Stort udvalg af dørgreb

Når det kommer til dørgreb, så skelnes der overordnet set mellem dørgreb til indendørs brug og modeller til udendørs brug. Her på siden finder du vores udvalg af dørgreb til indendørs brug. Vores dørgreb fås i forskellige udformninger og farver, så du kan finde et godt match til dit hjem.

Ud over dørgreb har vi også en række låse til døren, så du kan holde uvedkommende ude fra toilettet. Ud over deres praktiske funktion med at holde døren låst, så er de også lavet med en flot udformning, som pynter på døren. Med en smart lås til din dør slipper du desuden for besværet med en nøgle, der let kan blive væk.

Grebkompagniet Dørhåndtag

Montering og vedligeholdelse af dørhåndtag

Det er nemt at montere et nyt dørgreb, men det er dog også vigtigt, at det bliver gjort ordentligt, så døren åbner og lukker korrekt. Samtlige af vores dørhåndtag leveres med komplet monteringssæt, skruer og nøgleplade, så du kan få glæde af dit nye dørhåndtag med det samme. Skulle dit dørhåndtag blive løst med tiden, så kan du stramme skruerne i beslaget til dørgrebet.  Et dørhåndtag i træ kan du vedligeholde med overfladebehandling, olie eller lak, mens et dørhåndtag i stål eller aluminium kan gøres rent og pænt igen med en fugtig klud.

Skal fronterne i køkkenet have en overhaling, så kan vi også tilbyde køkkengreb i mange forskellige udformninger og materialer, så du har mulighed for at finde det perfekte match til dit hjem. Foretrækker du det simple og minimalistiske look, så kan du med fordel se nærmere på vores mange knopper.

Uanset om det er en grebsløsning eller et nyt dørhåndtag, du er på udkig efter, så finder du i udvalget hos Grebkompagniet. Har du spørgsmål til et af vores produkter, så du altid velkommen til at ringe til os på +45 71 72 01 79 eller sende en mail til info@grebkompagniet.dk

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.