Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag Oxford kombi Mat Messing

Varenr. GK-HA-16448

299,00 kr.

4 på lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Oxford Kombi dørhåndtaget er en flot og brugervenlig løsning, som kan anvendes i både det private hjem og i offentlige miljøer. Mat messing dørgreb er af zink/zamak og har et lækkert messingudtryk med en mat finish. Placer det på dine indvendige døre med tykkelsen 38-42 mm, og det vil give en behagelig varme til rummet. Du kan også med fordel kombinere det med andre materialer med messinglook for på den måde at skabe en rød tråd i indretningen.

Med Oxford mat messing dørgreb får du et solidt håndtag, som kan bruges i alle hjemmets rum. Det har et udspring på 52 mm.

Dørhåndtaget er produceret af Habo, som har mere end 100 års erfaring med at skabe funktionelle grebsløsninger.

Du kan finde den toiletbesætning som hører til dørhåndtag Oxford her.

Oxford fås også i en børstet krom udgave.

Produktspecifikationer

  • Længde: 115 mm
  • Fremspring: 52 mm
  • Inkl. nøgleskilt: 50 mm
  • Producent: Habo

Svensk kvalitet og bæredygtighed

Når du vælger produkter fra svenske Habo, er det ikke kun præcision og håndværksmæssig ekspertise som er for øje, det er også et betydeligt ansvar over for vores planet. Fra smedeværkstedet til moderne produktion har Habo en dedikation til at integrere bæredygtighed og ansvarligt design i alle aspekter af deres produktionskæde.

Når du vælger et produkt fra Habo, vælger du mere end bare et funktionelt element. Du vælger et produkt, der er skabt af bæredygtige materialer og et gennemtænkt design, der går ud over blot æstetikken. Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd hos Habo, og deres engagement i begge disse aspekter er uundværligt for deres arbejde.

Kvalitet er en grundpille i deres tilgang til produktfremstilling. Det indebærer ikke blot at levere det rigtige produkt til rette sted, men også at sikre holdbarhed, funktionalitet og et design, der går i tråd med tidens ånd. Hos Habo er kvalitet ikke bare en standard, det er en forpligtelse over for vores kunder og vores miljø.

Holdbare produkter – Undgå brug og smid væk

De forstår, at virksomheder har en indvirkning på miljøet, og hos Habo tager de denne erkendelse alvorligt. De stræber efter kontinuerligt at optimere deres ressourceforbrug og reducere miljøpåvirkningen i deres produktionsprocesser. Deres produkters holdbarhed spiller også en væsentlig rolle i at fremme en bæredygtig tilgang, da det bidrager til at mindske behovet for hyppig udskiftning og reducerer mængden af “brug og smid væk”.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.