Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Hvide knagerækker

Selvom en knagerække kan virke som en enkel detalje, så kan den alligevel gøre en stor forskel for helhedsindtrykket af rummet, og derfor er det også vigtigt, at den rammer plet i forhold til din stil. Hos Grebkompagniet ved vi om nogen, hvor forskellig smag og behag er, og derfor fører vi et stort udvalg af knagerækker i hvid og andre farver med vidt forskellige udformninger, så vi kan tilbyde noget for alle. Her på siden har vi samlet udvalget af knagerækker i hvid, så du nemt kan danne dig et overblik og udvælge den model, der matcher dine ønsker til pris, design og størrelse på bedste vis. 

Rydfilter
 • Knagerække Era

  Knagerække Era Matnikke | Hvid Habo

  409,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Knagerække

  Knagerække Retro Mat nikkel Habo

  419,00 kr.
  Tilføj til kurv

Stort udvalg af knagerækker i hvid 

Med en knagerække hvid får du en klassisk løsning, som kan bruges i alle husets rum. I entréen får du med en knagerække god ophængningsplads til hele familiens overtøj, og hænger du den i stedet op i soveværelset, får du ekstra ophængningsplads til for eksempel dine yndlingsblazere eller din morgenkåbe. Også i badeværelset er det godt med en knagerække hvid, som du kan hænge dine håndklæder på, så du altid har et ved hånden, du kan svøbe om dig efter badet.  

En knagerække hvid har den klare fordel, at farven passer til det meste. Skulle du få lyst til at male væggen i en ny farve eller skifte interiøret ud, så behøver det ikke være ensbetydende med, at også knagerækken skal skiftes ud. Du får derfor en yderst anvendelig løsning, som du kan nyde godt af år efter år.  

En hvid knagerække vil være en mere pladsbesparende løsning end for eksempel en stumtjener, og har du en lille entré, kan en flot knagerække således være et godt valg. Skulle der ikke være plads nok på den hvide knagerække til alle familiens jakker, så kan du vælge at supplere med knager. Er der børn i familien, kan du også hænge nogle i børnehøjde, så de selv kan nå deres jakker, når I skal ud ad døren. En knagerække hvid kan også bruges på børneværelset, hvor det kan bruges til at holde styr på barnets legetøj, tøj eller tasker. Der er med andre ord god grund til at montere en knagerække hvid i flere rum i hjemmet. 

Vælg en knagerække i hvid i den rette størrelse 

Når du skal finde en knagerække i hvid eller en anden farve i den rette størrelse, så kan du med fordel tage udgangspunkt i den væg, den skal placeres på. Er der tale om en bred og høj væg, så kan den fint bære en ditto knagerække, og er det en mindre væg, måske med billeder og andre pyntegenstande på, så kan du nøjes med en mindre og smallere knagerække. 

Vil du have gode flere gode råd til, hvad du skal være opmærksom på ved valg af knagerække til dit hjem, så deler vi gerne ud af vores erfaringer på området. Du er derfor velkommen til at tage fat i os, og det gælder også, hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment af kroge og knager. Du kan sende en mail til os på info@grebkompagniet.dk, og du er også velkommen til at ringe på 71 72 01 79. 

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.