Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb 1353 96 Ubehandlet Messing

Varenr. HS-BD-33001-11

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Messing greb 1353 er et klassisk og stilfuldt bøjlegreb, der passer ind i alle rum i hjemmet. Det fungerer både som et køkkengreb og som møbelgreb til f.eks. kommoden eller garderobeskabene. Da grebet har et klassisk og tidløst design, er det velegnet både i landlige og moderne omgivelser. Greb 1353 fås i flere forskellige designs og fås også med læder til de, der søger en ekstra luksuriøs følelse.

Messing greb ubehandlet

Messing greb 1353 96 er ikke poleret eller lakeret, og det har derfor en glattere overflade og vil med tiden få en flot patina, som giver grebet ekstra karakter. Grebet er lavet med brede fødder, som sikrer en solid montering på fronterne i hjemmet.

Køkkengreb 1353 96 fås også i en længere model på 128 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 96 mm
  • Længde: 101 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 34 mm
  • Materiale: Massiv Messing. Da grebene er ubehandlede kan der være patina på dem
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: Beslag Design

Du kan også få køkkengreb 1353 i poleret messing som ikke ændre udtryk over tid.

Greb og knopper i ubehandlet messing

Ubehandlet messing er et meget populært materiale i boligindretningen og især til køkkengreb, skuffegreb, køkkenknopper og møbelknopper.

Denne type messing har en mere rå overflade, som med tiden vil få en smuk patina, der giver messing grebet en unik og autentisk karakter. Patinaen skaber en følelse af tidløshed og kan tilføje personlighed til ethvert rum i dit hjem – samtidig synes messingen ikke så skinnende.

Når du vælger et messing greb som er ubehandlet, skal du være opmærksom på, at det kræver lidt mere vedligeholdelse end et greb i poleret messing. Ubehandlet messing vil med tiden oxidere og miste sin oprindelige glans, men vil få en smuk patina. Hvis du vil bevare messingens oprindelige glans, kan du polere grebet en gang imellem med en blød klud.

Men hvis du foretrækker den rå og naturlige patina, der vil danne sig over tid, er et messing greb som er ubehandlet det perfekte valg for dig i din boligindretning.

Patinaen kan tage alt fra et par uger til et par måneder, afhængigt af hvor ofte grebet berøres og i hvilket miljø det er placeret. Men når patinaen først er dannet, vil den beskytte messingoverfladen og gøre messing grebet mere modstandsdygtigt over for ridser og pletter.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

96 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.