Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb 1353 128 Ubehandlet Messing

Varenr. HS-BD-33063-11

97,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den klassiske udformning på dette håndtag indbefatter et slankt greb, som sættes fast ved hjælp af to solide fødder. Messing greb 1353 er lavet af massiv messing, som gør det yderst holdbart og flot at se på.

Messing greb ubehandlet

Grebet er ikke poleret eller lakeret, og det er med til at give det en glattere overflade, som med tiden vil få den fineste patina. Det klassiske og stilfulde greb kan bruges som køkkengreb og som møbelgreb til kommoder og garderobeskabe.

Messing greb 1353 vil være en skøn tilføjelse til den romantiske eller traditionelle indretningsstil, og den vil lyse op på fineste vis i et hjem, der er præget af den nordiske minimalisme. Muligheder er der nok af med greb 1353.

Køkkengreb 1353 96 fås også i en kortere model på 96 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 128 mm
  • Længde: 142 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 34 mm
  • Materiale: Massiv Messing. Da grebene er ubehandlede kan der være patina på dem
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: Beslag Design

Du kan også få køkkengreb 1353 i poleret messing – ændrer ikke udtryk.

Greb og knopper i ubehandlet messing

Ubehandlet messing er et meget populært materiale i boligindretningen og især til køkkengreb, skuffegreb, køkkenknopper og møbelknopper.

Denne type messing har en mere rå overflade, som med tiden vil få en smuk patina, der giver messing grebet en unik og autentisk karakter. Patinaen skaber en følelse af tidløshed og kan tilføje personlighed til ethvert rum i dit hjem – samtidig synes messingen ikke så skinnende.

Når du vælger et messing greb som er ubehandlet, skal du være opmærksom på, at det kræver lidt mere vedligeholdelse end et greb i poleret messing. Ubehandlet messing vil med tiden oxidere og miste sin oprindelige glans, men vil få en smuk patina. Hvis du vil bevare messingens oprindelige glans, kan du polere grebet en gang imellem med en blød klud.

Men hvis du foretrækker den rå og naturlige patina, der vil danne sig over tid, er et messing greb som er ubehandlet det perfekte valg for dig i din boligindretning.

Patinaen kan tage alt fra et par uger til et par måneder, afhængigt af hvor ofte grebet berøres og i hvilket miljø det er placeret. Men når patinaen først er dannet, vil den beskytte messingoverfladen og gøre messing grebet mere modstandsdygtigt over for ridser og pletter.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.