Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Messing Lounge 128 Poleret

Varenr. GK-FP-240330128-29

108,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Det danske firma Furnipart er både designeren og producenten bag dette flotte messing greb. Grebet er lavet i blyfri messing, der oser langt væk af eksklusivitet og elegance. Lounge-grebet vil med sit skinnende ydre på et splitsekund kunne gøre en markant forskel for både nye og gamle møbler. Grebet giver med sine slanke linjer et godt greb, så skabe og skuffer let og hurtigt kan åbnes.

Med denne Lounge-model har du mulighed for at vælge mellem hele fem forskellige udtryk: poleret messing, børstet messing, blank, silkepoleret og sort. Dette messing greb laves desuden med en flot læderdetalje.

Greb Lounge fås også i en længere model på 160 mm. Køkkengreb Lounge fås ud over denne poleret messing udgave også i følgende udtryk: Blank, børstet messing, silke poleret, sort, gun-metal og i ubehandlet messing.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 128 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 142mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Blyfri messing
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.