Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Lounge 128 Silke Poleret

Varenr. GK-FP-240330128-25

58,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Et klassisk køkkengreb er her parret med en silkepoleret finish, hvilket resulterer i et stilsikkert greb, der kan bruges i enhver indretning. Grebet kan desuden placeres både vandret og lodret, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvordan dette greb skal bruges.

Den blanke overflade på grebet giver et helt specielt lysspil, når solens stråler rammer den. Køkkengrebet her er et godt og solidt køb for dig, der går efter et tidløst greb, der aldrig går af mode.

Tag også gerne et kig på alle de andre Lounge køkkengreb, der laves med følgende udtryk: Blank, børstet messing, poleret messing, sort, gun-metal, antik brun og i ubehandlet messing.

Bøjlegreb Lounge fås også i en længere model på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 128 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 142 mm
  • Bredde: 7/14 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Rustfrit stål, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.