Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Bøjlegreb Messing Lounge 128 Ubehandlet

Varenr. HS-FP-240330128-15

68,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hvis du er på udkig efter et greb i messing til dine skabe eller skuffer, der tilføjer raffinement og giver et eksklusivt look. Så bør du kigge nærmere på dette greb. Vores messing greb  Lounge 128 ubehandlet er et smukt og aflangt greb på 142 mm.

Producenten og designeren bag er Furnipart. De er kendt for at kreere virkelig flotte greb i god kvalitet, der passer til mange forskellige stilarter og farvenuancer. Desuden har dette messing greb en dybde på 35 mm, og det giver et godt greb til hånden, hvor du ikke støder på fronterne.

Tag også gerne et kig på alle de andre Lounge køkkengreb, der laves med følgende udtryk: Blank, børstet messing, poleret messing, sort, gun-metal, antik brun og silke poleret.

Bøjlegreb Lounge fås også i en længere model på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 128 mm
  • Længde: 142 mm
  • Bredde: 7/14 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Poleret Ubehandlet Messing
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.