Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Messing knop DOT Ubehandlet

Varenr. HS-FP-242530030-15

58,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette er en af vores virkelig smukke knopper i messing. Messing knop Dot der passer til mange forskellige stilarter og farvepaletter. Designet er af Hans Sandgren Jakobsen, som har skabt et rund knop med en diameter på 30 mm, som ligger godt i hånden ved brug. Derudover har den en længde på 26 mm, hvorfor grebet stikker en smule ud og giver designet lov til at skinne igennem. Materialet på dette flotte knop er poleret ubehandlet massiv blyfri messing, som over ting vil give det en virkelig fin patina, som hurtigt vil komme til syne. Et klassisk knop messing med et tvist – der uden tvivl vil skabe en flot finish.

Søger du en klassisk knopløsning til dit hjem, så vil vi foreslå dig at se nærmere på denne Dot knop. Knoppen er udformet med en smal fod og et bredere hoved, og den funktionelle udformning kommer virkelig til sin ret, når knoppen tages i brug.

Nyd knoppens brugervenlighed og stilfulde udtryk ved at placere den på fronterne rundt om i køkkenet, eller lad den give et fint twist til det klassiske møbel.

Køkkenknop Dot fås også i krom og rustfri look.

Produktspecifikationer

  • Diametere: 30 mm
  • Længde: 26 mm
  • Materiale: Poleret Massiv blyfri messing
  • Skruer medfølger
  • Vær opmærksom på at knoppen vil patinere over tid. Der kan forekomme patinering på knopperne allerede ved levering.
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle vores messing knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.