Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop 2078 Børstet Messing

Varenr. GK-BD-368058-11

43,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på jagt efter en moderne messing knop med alsidige anvendelsesmuligheder, bør du overveje knop 2078 Børstet Messing nøje. Den er ideel til skuffer og skabe i køkkenet, badeværelset og garderoben samt som knage rundt omkring i hjemmet. Den gyldne nuance tilføjer en elegant kontrast til din øvrige indretning, og knoppen fås i flere forskellige varianter, så du kan vælge den, der bedst matcher din stil.

Med denne messing knop får du ikke blot et funktionelt design, men også en høj kvalitet til prisen. Der medfølger desuden skruer, så du nemt kan montere din nye knop og fuldende looket i dit hjem.

Denne køkkenknop passer godt sammen med køkkengreb Inez.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre knopper i messing.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.