Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Messing Manor Round i Guld

Varenr. GK-FP-549220025-34

75,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Messing knop Manor repræsenterer en elegant og minimalistisk møbelknop løsning, der passer til både det traditionelle og moderne hjem. Møbelknop Manor er udført med et diamantmønster, der bryder med det glatte udseende og samtidig sikrer et solidt og sikkert greb, selv med våde fingre efter håndvask.

Designet er skabt af Kamper Form, der har formået at skabe en knop, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Furnipart står for produktionen og sikrer høj kvalitet.

Den minimalistiske messing knop egner sig godt til mindre skabe og skuffer, hvor den skaber en fin harmoni mellem grebsløsningen og fronten. For større elementer i hjemmet fås Manor-knoppen også som greb i forskellige størrelser (128 mm og 192 mm) og i farver som matsort, rustfrit og antik messing. Dette giver mulighed for at skabe en koordineret og stilfuld indretning med knopper og greb, der passer perfekt til dine møblers design, størrelse og din personlige stil.

Derudover findes Manor som T greb og en model med bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i guld/messing her.

Produktspecifikationer:

  • Højde: 35 mm
  • Diameter: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle knopper i messing.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.