Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Manor Round Rustfri Stål Look | Møbelknop

Varenr. G-FP-549220025-66

75,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Knop Manor udgør en elegant og minimalistisk grebsløsning, som vil klæde det traditionelle såvel som det moderne hjem. Møbelknop Manor er lavet med et diamantmønster, der bryder med det glatte look og samtidig sikrer, at et godt og fast greb selv med våde fingre efter håndvask.

Kamper Form står bag det elegante design, mens Furnipart har produceret.

Brug gerne den minimalistiske knop til de mindre skabe og skuffer for en fin harmoni mellem grebsløsning og front. Til de større elementer i hjemmet fås knop Manor også som greb i flere forskellige størrelser og i både matsort, guld/messing og antik messing.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i rustfri stål her.

Produktspecifikationer:

  • Højde: 35 mm
  • Diameter: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle vores knopper i rustfri stål.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.