Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 128 Rustfri Stål Look

Varenr. GK-FP-548920128-66

155,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Manor er det engelske ord for en herregård, og grebet vil da også kunne tilføre et herskabeligt twist til enhver indretning. Greb Manor er kendetegnet ved det diamantmønster, der præger midten, og som både sikrer et godt greb og giver det et eksklusivt touch.

Greb Manor her er holdt i rustfri stål look, og med det kan du sætte dit personlige præg på fronterne i såvel køkken som entré og soveværelse.

Køkkengreb Manor skifter i høj grad karakter, alt efter hvilken farve du vælger, så tag også gerne et kig på de andre varianter i serien, som byder på en finish i antik messing, mat sort og messing / guld. Fås også som knop og en model med bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i rustfri stål her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 128 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 182 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af møbelgreb i rustfri stål.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.