Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 128 Rustfri Stål Look med bagplade

Varenr. GK-FP-549020128-66

161,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Manor er resultatet af et samarbejde mellem Kamper Form og Furnipart, hvor Kamper Form har stået for designet og Furnipart for produktionen. Grebet er blevet givet det engelske navn for herregård, da det med sit fine diamantmønster vil sætte et elegant præg på enhver indretning.

Grebet er lavet med en bagplade og fås fås også i Antik messing, Guld/messing og Mat sort. Samtidig vil bagpladen kunne dække over eventuelle mærker fra tidligere greb. Derudover findes Manor som knop, T greb og en model uden bagplade.

Køkkengreb Manor fås i flere forskellige størrelser, så du nemt kan finde et match, uanset om du søger en grebsløsning til de større og tungere skuffer eller de lettere låger i dit hjem.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i rustfri stål her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 128 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 190 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af møbelgreb i rustfri stål.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.