Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 192 Messing / Guld | Køkkengreb

Varenr. GK-FP-548920192-34

195,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Messing greb Manor, navngivet med det engelske ord for herregård, udstråler en næsten aristokratisk elegance i sit design. Et fint diamantmønster karakteriserer køkkengreb Manor, og den rustfri stål finish tilføjer en klassisk tidløshed til dets udtryk.

Køkkengreb Manor er lavet af overfladebehandlet zink, hvilket sikrer modstandsdygtighed over for hyppig brug og rengøring. Dette gør det velegnet til køkkenet, hvor grebsløsningerne skal kunne klare lidt af hvert.

Messing greb Manor findes i to størrelser (128 mm og 192 mm), hvor denne model er den største. Det egner sig perfekt til montering på større fronter i hjemmet, mens den mindre model passer godt til mindre skabe og skuffer, skabende en fin og harmonisk sammenhæng mellem front og håndtag. Grebet fås også som knop, T greb og en model med bagplade, hvilket giver fleksibilitet i valget af designelementer til dine møbler.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i guld/messing her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 192 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 246 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af skabsgreb i messing.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.