Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 192 Antik Messing med bagplade

Varenr. GK-FP-549020192-39

210,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Manor-serien byder på elegante greb i flere forskellige størrelser og i to forskellige udtryk: Sort og antik messing. Denne variant er lavet med en bagplade, som sikrer en solid montering på skabe og skuffer, ligesom at pladen kan være med til at dække for eventuelle huller fra tidligere greb.

Den antikke messingfinish er med til at gøre dette håndtag til noget helt specielt, mens diamantmønsteret sørger for et sikkert greb, når skabe og skuffer skal åbnes og lukkes.

Trænger du til lidt forandring i indretningen, så kan en udskiftning af de gamle greb være løsningen. Og måske er det Manor, der skal udgøre den nye grebsløsning i dit hjem?

Fås også i mat sort, antik messing og rustfri. Derudover findes Manor som knop, T greb og en model uden bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i antik messing her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 192 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 254 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af skabsgreb i messing.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.