Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 192 Mat Sort med bagplade

Varenr. GK-FP-549020192-99

210,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Skabsgreb sort Manor er et stilfuldt greb, der på ingen tid kan give nyt liv til fronterne i hjemmet. Grebet er lavet med en bagplade, der sikrer et solidt fæste på skabet eller lågen, så selv den tungeste model ikke bliver noget problem at åbne. Samtidig kan bagpladen bruges til at dække for eventuelle huller fra de forhenværende greb.

Den matsorte farve gør, at grebet kan bruges på skabe og skuffer i alle farver og materialer, og der er derfor også rig mulighed for at montere dem på køkkenfronterne såvel som på skabslågerne i soveværelset og i bryggerset.

Skabsgreb sort Manor fra danske furnipart er designet af Kamper Form.

Fås også i mat messing/guld, antik messing og rustfri. Derudover findes Manor som knop, T greb og en model uden bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i mat sort her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 192 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 254 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af skabsgreb i mat sort.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.