Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 192 Mat Sort

Varenr. GK-FP-548920192-99

195,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette skabsgreb er blevet navngivet med det engelske ord for herregård, og formgivningen har da også noget næsten aristokratisk over sig. Et fint diamantmønster præger Manor, mens den antikke sorte finish giver det en klassisk tidløshed.

Manor er lavet af overfladebehandlet zink, som sikrer, at det er modstandsdygtigt over for hyppig brug og rengøring. Det egner sig derfor også godt til brug i køkkenet, hvor grebsløsningerne skal kunne holde til lidt af hvert.

Skabsgreb Manor laves i to forskellige størrelser, hvoraf denne model er den største. Dette greb kan du med fordel montere på de større fronter i hjemmet, mens den mindre model egner sig godt til de mindre skabe og skuffer, så der derved opnås en fin og harmonisk sammenhæng mellem front og håndtag.

Grebet skifter i høj grad karakter, alt efter hvilken farve du vælger, så tag også gerne et kig på den anden variant i serien, som byder på en finish i antik messing.

Greb Manor mat sort fås også i en kortere udgave (128 mm), et T greb, en knop samt en model med bagplade.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 192 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 246 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af skabsgreb i mat sort.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.