Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Manor 192 Rustfri Stål Look

Varenr. GK-FP-548920192-66

195,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette Køkkengreb er blevet navngivet med det engelske ord for herregård, og formgivningen har da også noget næsten aristokratisk over sig. Et fint diamantmønster præger greb Manor, mens den rustfri stål finish giver det en klassisk tidløshed.

Køkkengreb Manor er lavet af overfladebehandlet zink, som sikrer, at det er modstandsdygtigt over for hyppig brug og rengøring. Det egner sig derfor også godt til brug i køkkenet, hvor grebsløsningerne skal kunne holde til lidt af hvert.

Greb Manor laves i to forskellige størrelser, hvoraf denne model er den største. Dette møbelgreb kan du med fordel montere på de større køkkenlåger i hjemmet, mens den mindre model egner sig godt til de mindre skabe og skuffer, så der derved opnås en fin og harmonisk sammenhæng mellem front og håndtag. Fås også som knop og en model med bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i rustfri stål her.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 192 mm
  • Bredde: 14 mm
  • Højde: 36 mm
  • Længde: 246 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle modellerne af skabsgreb i rustfri stål.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.