Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

T greb Manor T Antik Messing

Varenr. GK-FP-549120054-39

95,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Kamper Form står bag en lang række fine grebsløsninger til hjemmet. En af dem er T greb Manor, der byder på et funktionelt design, idet udformningen gør det nemt at gribe fat om håndtaget, når du skal tilgå indholdet i skabe og skuffer. Diamantmønsteret bidrager til et vellykket æstetisk udtryk og gør samtidig, at grebet er nemt at gribe fat om.

T greb Manor er udformet af zink, som er blevet overfladebehandlet, så det får en antik finish, der i høj grad minder om messing.

Lad knoppen give nyt liv til køkkenfronterne eller brug det til at sætte dit helt eget præg på skabet i gangen. Knoppen byder på et væld af forskellige anvendelsesmuligheder, der bare venter på at blive udforsket.

Greb Manor fås også som greb 128 mm og 192 mm samt som knop og en model med bagplade.

Du kan se hele køkkengreb Manor serien her i antik messing her.

Produktspecifikationer:

  • Bredde: 54 mm
  • Højde: 39 mm
  • Diameter: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle møbelgreb i messing.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.