Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Uniform Messing

Varenr. GK-BD-343295-11

127,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se vores Knop T Uniform (T greb), en elegant knop formet som en T og lavet af solid messing. Den unikke T-form giver et fremragende greb, hvilket gør den ideel til brug i køkkenet, badeværelset eller på garderobedøren.

Med sit stilfulde design og holdbare materiale tilføjer denne knop et strejf af elegance og funktionalitet til enhver indretning. Uniform-serien kommer i flere forskellige varianter, så du kan vælge den, der bedst passer til din stil og behov.

Uanset om du ønsker en klassisk eller moderne indretning, vil T greb Uniform være et perfekt valg, der skiller sig ud med sit stilfulde udseende og praktiske funktion.

T greb Uniform fås i 4 forskellige udtryk: Børstet ubehandlet messing, messing, forniklet og i mat sort.

Produktspecifikationer:

  • Længde: 50 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Fod: 28 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Materiale: Massiv messing
  • Skruer inkluderet
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre spændende T greb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.