Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Uniform Børstet Ubehandlet Messing

Varenr. GK-BD-343297-11

127,00 kr.

1 på lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hos Grebkompagniet har vi et virkelig stort udvalg, men det her er virkelig en af vores absolutte favoritter. Det skyldes i høj grad, at der virkelig er tænkt over detaljegraden, designet og materialevalget, som i den grad er fra øverste hylde med dette T greb.

Grebet består af en lodret messing stav, som midt på har uddybning i samme materiale. Det giver rigtig meget til komforten og brugervenligheden, når der skal gribes fat i grebet. Samtidig får det også et virkelig elegant udtryk, der syner af eksklusivitet og luksus.

Prøv f.eks. dette T greb på sorte fronter og sammen med andre messing elementer, hvor det i særdeleshed får lov til at komme til sin ret. Grebet har en længde på 50 mm, en bredde på 28 mm og en dybde på 36 mm, der understøtter elegancen og det gode greb. Grebet der bare skal ses.

T greb Uniform fås i 4 forskellige udtryk: Børstet ubehandlet messing, messing, forniklet og i mat sort.

Produktspecifikationer:

  • Længde: 50 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Fod: 28 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Materiale: Massiv messing
  • Skruer inkluderet
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre flotte T greb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Vægt 10 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.