Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Uniform Mat Sort | Møbelknopper og Køkkenknop

Varenr. GK-BD-343298-11

127,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

T greb Uniform repræsenterer en moderne design tilgang til knopdesign og udmærker sig ved sin T-form. Fremstillet af solid messing tilføjer denne knop et elegant og tidssvarende element til din boligindretning. Den mat sorte udgave af Knop T Uniform præsenterer sig som en moderne og stilfuld detalje, der passer perfekt ind i køkkenet eller badeværelsets miljø eller som møbelknopper på din kommode.

Knop Uniform findes i fem forskellige designs, der imødekommer forskellige præferencer og indretningsstile. køkkenknop Uniform fås i messing, forniklet, børstet ubehandlet messing, matsort og børstet rustfrit stål. Hvert design udstråler sin egen unikke karakter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse knopperne til dine specifikke indretningsbehov.

Materialvalget af solid messing sikrer ikke kun holdbarhed, men tilfører også et raffineret og luksuriøst præg til dine møbler eller skabe. Den moderne T-form er ikke blot en praktisk funktion, men også en visuel erklæring, der understreger tidens designæstetik. Med Knop T Uniform får du ikke blot en knop, men en detalje, der bidrager til at forhøje din boligs samlede udtryk med et strejf af moderne elegance.

T greb Uniform fås i 4 forskellige udtryk: Børstet ubehandlet messing, messing, forniklet og i mat sort.

Produktspecifikationer:

  • Længde: 50 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Fod: 28 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Materiale: Stål, overfladebehandlet
  • Skruer inkluderet
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre spændende T greb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.