Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Crossing Sort egetræ/Mat sort | Sort træ

Varenr. GK-FP-102990050-992/99

129,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

T greb Crossing. Et lakeret trægreb i sort som vil være det perfekte valg til at opgradere dit køkken og give det et elegant og moderne udseende. Dette greb er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer dets holdbarhed og lang levetid.

Skabsgreb Crossing fås også i 2 længere modeller på henholdsvis 160 mm og 320 mm.

Dette trægreb i sort har en smuk lakeret finish, der giver det et sofistikeret udseende, der passer perfekt til enhver moderne køkkenindretning. Den lakerede eg giver en varm og hyggelig følelse og skaber en unik stil i dit køkken. Grebet er også tilgængeligt i andre farver (mat sort), så du kan vælge den, der bedst passer til din stil.

Produktspecifikationer:

  • Længde: 50 mm
  • Bredde: 11,2 mm
  • Dybde: 38,6 mm
  • Materiale: Træ/Zink
  • Skruer medfølger
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte trægreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.