Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 48 Sort træ

Varenr. GK-VI-4471-15-01-700

62,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Danske furnipart står bag design og produktion af denne stilfulde, sorte træknop. Ved at matche den med mørke fronter skaber du et roligt og smagfuldt udtryk, mens du ved at montere den på lyse flader lader den spille en mere markant rolle i indretningen.

Sorte knopper er et stilsikkert valg, da de kan matches med alle farver og materialer. Denne træknop kan både bruges i badeværelse, soveværelse og køkken, ligesom den kan placeres i gangen, hvor den kan bruges som knage til familiens overtøj. Muligheder er der nok af med Circum, som også laves i valnød og i egetræ.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret egetræ og lakeret valnød. Derudover fås knop Circum også i en mindre model i sort træ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 40,5 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre træknopper i sort træ.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.