Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Tuba Sort træ

Varenr. GK-VI-4485-15-01-700

34,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

I Tuba-serien finder du både greb og knopper, der er lavet i forskellige træsorter, så du kan finde et godt match til dit hjem, uanset hvilket udtryk du går efter. Denne køkkenknop er lavet i sortmalet træ, der i samspil med den enkle udformning gør knoppen til et klassisk valg, som kan matches med alverdens farver og materialer.

Knoppen kan bruges som en fin knage i gangen til overtøjet, eller den kan bruges til at give et frisk pust til nye og gamle møbler. Anvendelsesmulighederne er talløse med denne knop.

Køkkenknop Tuba fås også som greb i 2 forskellige længder: 128 mm og det lange på 256 mm.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Længde: 19 mm
  • Lakeret
  • Inkl. skruer
  • Producent: furnipart

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.