Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Tuba 128 Sort Træ

Varenr. GK-VI-6898-15-01-700

76,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Sort træ er en eksklusiv tilføjelse i hjemmet og passer med sit stilrene udtryk i de fleste indretningsstile. Trægreb i sort er ligeledes velegnet i både køkken, bad og garderobe, og så kan du med fordel anvende håndtaget til at pifte din kommode eller skab op og hurtigt tilføre et klassisk, raffineret look.

Er din indretning præget af lyst træ, og ønsker du at holde fast i det smukke kvalitetsmateriale, et dette greb et oplagt valg. Den sorte farve giver et raffineret, nordisk og minimalistisk udtryk til dine fronter og skaber kontrast mellem det lyse og mørke. Grebets funktionalitet ses i den bløde udformning, som sikrer et behageligt greb fra alle sider, og så fås designet også som knop samt i en længere model på 256 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 156 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores sorte trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.