Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Tuba 256 Sort Træ

Varenr. GK-VI-6899-15-01-700

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Indretningen skal ikke alene skal handle om praktik og funktionalitet, for det skaber glæde, at øjet hver dag har et smukt stykke design at se på. Med dette trægreb i sort træ er du sikret raffinerede detaljer, der gør det samlede udtryk elegant og tidløst. Håndtagets bløde udformning giver et behageligt greb, og så får du stor frihed i forhold til, hvordan du ønsker at montere designet, da det kan placeres både vandret, lodret og skråt alt efter din personlige smag og monteringsoverfladen.

Vælger du dette greb, får du et charmerende element og skønne detaljer i indretningen, og så fås designet også i knop, hvilket giver dig mulighed for at skabe et sammenhængende udtryk.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 280 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Lakeret
  • Inkl. skruer
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores sorte trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.