Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 33 Sort træ

Varenr. GK-VI-4470-15-01-700

49,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Uanset om du har indrettet dig minimalistisk, eller om du ønsker et diskret element i en farverig indretning, så er træknop Circum et godt valg. Den byder på en helt enkel udformning og er malet sort. Med sin diameter på 33 mm vil Circum knoppen passe bedst til de mindre fronter i hjemmet.

Vil du i stedet forsøge dig med elementer af træ i indretningen, så tag gerne et kig på de andre modeller i serien, som er lavet af henholdsvis valnøddetræ og egetræ, og hvor træets årer er bevaret for at skabe et så naturligt udtryk som muligt.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret egetræ og lakeret valnød. Derudover fås knop Circum også i en støøre model i sort træ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 33 mm
  • Højde: 28 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre sorte trækopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.