Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 33 Eg Lakeret

Varenr. GK-VI-4470-45-01-200

51,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den stilfulde træknop Circum i egetræ vil give dine møbler og fronter et blødt og roligt udtryk. Grebet kan bruges i både badeværelse og køkken, ligesom det kan monteres i gangen og bruges som praktisk knage til overtøjet.

Træknop Circum er designet af danske furnipart, som har specialiseret sig i at lave grebsløsninger i træ. Denne knop er endnu et godt eksempel på Vonsilds unikke evne til at forene funktionalitet og et lækkert design i en og samme grebsløsning.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret valnød og sortbejdset træ. Derudover fås knop Circum også i en større model i egetræ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 33 mm
  • Højde: 28 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre træknopper i egetræ.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.