Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Classis Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-106920025-052

33,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Når du indretter din bolig, er det ikke kun praktik og funktionalitet, der bør være i fokus. Det er lige så vigtigt, at dine valg afspejler et smukt design og brugen af lækre materialer, der komplementerer din personlige boligindretning. Hvis du søger en elegant løsning som dine nye knopper, så er træ knop Classis, der udstråler førsteklasses håndværk og kvalitet, en rigtig god løsning.

Knop Classis præsenterer sig som en charmerende tilføjelse til køkkenet, badeværelset, garderoben eller bryggerset. Dens runde form tilfører et blødt æstetisk touch til rummet. Ønsker du samme æstetik i en større skala, fås træ knop Classis også som en greb. Dette gør det muligt at skabe en sammenhængende æstetik med det smukke træ i hele din bolig.

Produktspecifikationer: 

  • Diameter: 25 mm
  • Højde: 22 mm
  • Materiale: Eg, lakeret
  • Skruer medfølger: ja, passer til skabslåger/skuffefronter 16-20 mm (dybde)
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.