Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 33 Valnød

Varenr. GK-VI-4470-70-01-200

53,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Håndtagene på dine møbler kan virke som en lille og ubetydelig detalje, men udskifter du dine nuværende med denne træknop Circum, så vil du med garanti kunne se en forskel. Knoppen er lavet af valnøddetræ, og det mørke look vil med det samme sætte sit helt eget touch på møblerne.

Knoppen har en diameter på 33mm, og med sin lille størrelse vil det flotteste helhedsindtryk blive skabt, hvis du placerer den på de mindre skuffer og smallere skabe i hjemmet.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret egetræ og sortbejdset træ. Derudover fås knop Circum også i en større model i valnød.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 33 mm
  • Højde: 28 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre trækopper i valnød.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.