Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Brutus Valnød Lakeret

Varenr. GK-VI-4479-70-01-200

55,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på udkig efter en smukt træknop, som skiller sig ud fra mængden og tilfører dine elementer et stilrent udtryk, er dette et oplagt valg. Knoppen er fremstillet af valnøddetræ og sikrer unikke detaljer og er et flot stykke hverdagsdesign, du kan nyde år efter år, da det kun bliver pænere med tiden.

Brutus er med sit bløde greb velegnet i hele hjemmet og passer til enhver indretning, hvad end din stil er romantisk, nordisk eller moderne. Det betyder, du kan montere knoppen på både lysere og mørkere fronter og opnå et smukt resultat. Derudover er det let at vedligeholde, og så medfølger skruer, så du let kan montere den lækre træknop.

Køkkenknop Brutus fås også som greb.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 32 mm
  • Højde: 25 mm
  • Lakeret
  • Inkl. skruer
  • Producent: furnipart

Se alle de andre knopper i valnød.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.