Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Cloud 64 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-109720064-292

63,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det mørke valnøddetræ er de senere år blevet et populært valg i mange danske hjem. Og det er da også med til at give et blødt og varmt modspil til de sorte og hvide farver, der præger mange hjem. Vil du også byde et strejf af naturen indenfor i dit hjem, så kan det gøres med denne elegante træknop Cloud, som kan placeres på fronterne i køkkenet såvel som på møblerne rundt om i hjemmet.

Knoppens brede front gør, at den er nem at gribe fat om, mens den lille højde på bare 24 mm. gør, at den ikke fylder meget ud i rummet. Den egner sig derfor godt til mindre rum samt til børnefamilien, der ikke behøver at bekymre sig om, at legende børn kommer i karambolage med kantede greb på skuffer og skabe.

Træknop Cloud fås også i egetræ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 64 mm
  • Højde: 24 mm
  • Material: Eg, Lakeret
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.