Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Cloud 64 Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-109720064-052

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hvis møblerne i hjemmet trænger til en lille opfriskning, så kan det gøres på enkel vis ved at udskifte de oprindelige knopper med nogle nye modeller. Træknop Cloud er lavet af egetræ, som længe har været den mest populære træsort i de nordiske hjem. Kombinerer du det lyse egetræ med andre naturmaterialer og dæmpede farver, så kan du skabe et afslappet og naturligt look i dit hjem, men det lyse træ kan også fint matches med kraftigere farver.

Foretrækker du et mørkere look på din træknop, så kan du med fordel tage et kig på de andre varianter i Cloud-serien, som tæller en sortbejdset model samt en model i valnøddetræ.

Køkkenknop Cloud fås også i en mindre model på 48 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 64 mm
  • Højde: 24 mm
  • Material: Eg, Lakeret
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.