Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Cloud 48 Eg Lakeret

Varenr. GK-FP-109720048-052

47,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Træknop Cloud er lavet med et bredt hoved og kort afstand mellem monteringen og selve grebet, hvilket sikrer, at du ikke kommer i karambolage med håndtaget. Knoppen egner sig derfor godt til børnefamilien, ligesom det kan bruges i hjem med begrænset plads.

Knoppen er designet og produceret af Furnipart, som er specialister i grebsløsninger af træ. Med den elegante Cloud knop viser de endnu en gang, at de er førende inden for deres felt.

Træknop Cloud kan bruges til køkkenfronterne, ligesom den kan placeres på møblerne rundt om i hjemmet. Lader du den gå igen i flere forskellige rum, så vil det skabe en fin rød tråd i indretningen.

Køkkenknop Cloud fås også som en større model på 64 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 22 mm
  • Materiale: Eg, lakeret
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.