Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 48 Valnød

Varenr. GK-VI-4471-70-01-200

68,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den stilrene træknop Circum er lavet i valnøddetræ, som vil tilføre varme til indretningen, ligesom at den runde udformning vil udgøre en fin kontrast til fronternes skarpe kanter. Lad det mørke træ træde frem ved at placere den på lyse låger eller skab en fin sammenhæng ved at montere den på mørke skabe. Valget er dit.

Træknop Circum er en del af en serie, som også byder på en sort model og en i lyst egetræ. Der er derfor god mulighed for at finde et match til lige præcis dit hjem blandt de forskellige Circum knopper.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret egetræ og i sortbejdset træ. Derudover fås knop Circum også i en mindre model i valnøddetræ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 40,5 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre træknopper i valnød.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.