Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop CIRCUM 48 Eg Lakeret

Varenr. GK-VI-4471-45-01-200

62,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den naturlige struktur fra egetræet er bevaret på denne træknop, og det er med til at give den et rustikt udtryk, der vil klæde ethvert hjem.

For et let udtryk kan du matche egetræet med sarte farver som lyseblå og rosa, og ønsker du at lade det lyse træ spille en mere markant rolle i indretningen, så kan du vælge at montere knoppen på de mørkere flader i hjemmet.

Træknop Circum laves også i to andre udtryk: valnød og sort. Vælg det mørke valnøddetræ for at tilføre varme til rummet eller vælg den sorte variant for at få en knop, der kan matches med alt.

Køkkenknop Circum fås også i ubehandlet egetræ, lakeret valnød og i sortbejdset træ. Derudover fås knop Circum også i en mindre model i egetræ.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 40,5 mm
  • Designer: furnipart
  • Producent: furnipart

Se alle de andre træknopper i egetræ.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.