Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Cloud 48 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-109720048-292

49,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Uanset om du ønsker at give skabe og skuffer i dit hjem et lyst eller mørkt touch, så findes det i træknop Cloud-serien, som tæller greb i eg og valnød samt en sortbejdset model.

Vælger du denne variant af valnød, så vil grebets mørke toner sætte et stemningsfuldt præg på indretningen. Valnøddetræets struktur er bevaret, hvilket giver knoppen et yderst dekorativt udtryk.

Knoppen kan monteres på køkkenfronterne, ligesom den kan placeres i gangen, hvor den kan bruges som knage til familiens jakker og tasker. Denne model har en diameter på 48 mm. Søger du en lidt større grebsløsning, så laves træknop Cloud knoppen også i en større variant med en diameter på 64 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 22 mm
  • Materiale: Valnød, lakeret
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.