Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Brutus Sort

Varenr. GK-VI-4479-15-01-700

46,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne træknop er del af en serie, så du udover det sorte udtryk også kan vælge grebet i eg eller valnød og sætte prikken over i´et i din indretning.

Er dine låger og skuffer mørke, kan du med det enkle håndtag skabe et moderne tone-i-tone look, og har du klassiske, hvide låger, medvirker den skarpe kontrast til at sætte både træknop og front i spil, hvilket skaber et spændende blikfang i rummet.

Derudover kan du også bruge knoppen til at lave din egen dekorative knagerække, og ønsker du at sætte et personligt præg herpå, kan du med fordel kombinere de forskellige udtryk og få et funktionelt kunststykke.

Køkkenknop Brutus fås også som greb på 160 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 32 mm
  • Højde: 25 mm
  • Producent: furnipart
  • Lakeret
  • Inkl. skruer

Se alle de andre træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.